Mióta nem kérdezitek meg otthon hogy elmehettek-e?
Hány éves korodtol mehetsz ahova akarsz nem kell engedéjt kérned?Addig maradsz ameddig akarsz.
Ha van gyereked mikortol engednéd meg neki hogy szabadon döntsön?
(megvallom ledöbbent némely kérdés,és a szűlöi szigorúság)
16-17 évesen már nem nagyon kellett engedélyt kérnem, csak szóltam, hogy megyek, és mikor jövök vissza. Na azért volt olyan, hogy apukám az ajtóból parancsolt vissza, hogy márpedig amíg ezt vagy azt nem csináltam meg, addig sehova nem megyek, de nem ez volt az általános.
Viszont engem szerintem azért is engedtek el szinte mindenhova, éjjel is, más városba is, mert 15 éves koromtól elég komoly kapcsolatom volt, a barátom idősebb volt nálam, a szüleim megbíztak benne, tudták, hogy vigyáz rám, szemmel tart, megbízható ember. A nagyobb hülyeségeimet 18 éves korom után csináltam, amikor már nem voltunk együtt, na én akkor kezdtem megbolondulni kissé :) Csak akkor már nem lehetett nem elengedni :D De ez az állapot nem is tartott sokáig, amikor elkezdtem dolgozni, akkor visszább is vettem.
nekem még 18 évesen is megvolt, hogy érjek haza 10-re, főleg suli időben...
18 évesen elkerültem egyetemre, itt már nem kellett kérezkedni, de itt már nem akartam nagyon menni sehova, pedig megtehettem volna...:D
Mostanában amikor otthon vagyok szólok,hogy elmentem s kb. mikor jövök. De már nem kérezek
21-L
Én úgy 12 éves korom óta nem szoktam megkérdezni, hogy mehetek-e, csak szólok anyunak aznap mikor megyek, vagy előtte pár nappal, hogy xy-nal megyek ide meg oda, hány órakor, és kb mikor érek haza.
14/L
nyáron már 16 éves koromtól mehettem. csak annyit kellett mondanom, h hova megyek, és kikkel. akár hajnalig maradhattam, nem volt semmi gáz.
suli időben sokat kellett rágnom anyám fülét, mert nem akarta, h rontsam az átlagomat.
aztán érettségi után már oda mentem, ahova és akikkel akartam.
a gyerekemet is hasonlóképp fognám, mert nem szeretném, h elkallódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!