Mit csináljak a férjemmel? Csak a munkája érdekli!
Nálatok van ilyen?
Helyzet: alapjában véve nagyon jó a kommunikáció köztünk (legalább is azt hittem). De a munkája a hobbija is, amivel baj nem lenne: de! itthon is végig dolgozik! Nem lenne baj, ha munkaidő után dolgozik még néhány órát, de estéket átdolgozik, hétvégéket is. Reggel azzal kel, este azzal fekszik. Prémium nem jár érte.
Félre ne értsetek örülök én neki, pláne a mai világban, de szerintem ez az egészségesen túl van.
Mit tegyek?

nekünk is vt ilyen,igaz a barátom csak tanult,helyesebben a kollégiumi felvételijéhez írt vmi sok oldalas beszámolót.már nagyon untam a dolgot,elmentem fürdeni,felvettem a szexi tangám,meg egy nyári inget,hátulról meg elkezdtem masszírozni,puszilgatni :) persze szex lett a vége,és közben ő is rádöbbent,h elhanyagolt és azóta nincs ilyen,h mikor együtt töltjük a 7végét,akkor 4-5 óránál többet foglalkozna vmelyikünk is a tanulással... bár ez tudom,h nem a legjobb dolog,de egyenlőre mind2en jól tanulunk :)
18/L (22/F)

– Vajon miért van az, hogy a munkamánia leginkább a férfiakra és nem a nőkre jellemző?
– A nők egyenjogúságra törekvése mellett még mindig domináns a klasszikus szerep-felosztás, miszerint a férfi a családfenntartó. Ez az oka annak, hogy a hímneműeknél gyakoribb a munkamánia. Emelkedik persze azon nők száma is, akik idejét csak a munka tölti ki. Ők életforma tekintetében többnyire egyedül élnek, hiszen az anya-és feleségszereppel nehezen lehet ezt egyensúlyba hozni.
--------------------------------------------
– Szakemberektől tudjuk, sok munkamániás a konfliktusok és az érzelmek elől menekül, vagy házastársa elől bujkál azáltal, hogy állandó elfoglaltságaiba temetkezik.
– A munkamánia kialakulhat külső és belső kényszer hatására is. Lényege, hogy egy idő után törvényszerűen belsővé válik. Sok esetben tapasztaltam problémamegoldó módszerként a struccpolitikát, vagyis ha valamiről nem vesz az ember tudomást, az nem létezik. Ha eltűnik a probléma helyszínéről, akkor pláne visszaigazolódik ez a teória, hiszen még fizikailag sincs jelen. Amennyiben ez rögzül az elmében, és rávetítődik a párkapcsolatra, akár egy „jól működő, frappáns” megoldási módként is felhasználható.
A teljes cikk itt olvasható:

Miért lenne ha verné egésznap a f@szát és kocsmákba járna és gépezne?
Más össze tenné a két kezét hogy ilyen férje legyen!
Ne siránkozz inkább örülj hogy még ennek fejébe még jól meg is dug.:)Kész főnyeremény!Mit akarsz még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!