Úgy érzem eltávolodtunk egymástól a férjemmel. Hogyan lehet visszafordítani ezt a folyamatot?
6éve vagyunk együtt, van egy 1éves babánk is. Amikor hazajön a munkából, foglalkozik a babánkkal, aztán leül a gép elé. Nem beszélgetünk, max csak a gyerekről kérdez. Ha kérdezek, vagy beszélgetést kezdeményezek, a gép mögül válaszolgat, vagy annyit mond: hagyjam őt, ne idegesítsem.
Ha meg szeretném beszélni ezt a dolgot, akkor meg leráz, hogy: ne hisztizzek!
Nagyon szomorú és csalódott vagyok. Nem ilyen volt.
Persze anyagi biztonságot megadja, de nem foglalkozik velem.
Nem tudom mi lehet a háttérben. Lehet csak én reagálom túl? :(
28/n
Szerintem valamikor meg kellene beszélnetek. Az addig rendben van, hogy az egész napi munka után kell neki is kikapcsolódás, egyezetek meg, hogy pl. egy órát gépezik, utána viszont közös vacsora - ez nemsokára már csak a gyerek miatt is fontos lenne, beszélgettek, valamennyi idöt szántok egymásra is. Mondd meg neki (de csak nyugodtan, semmi hiszti meg kiabálás), hogy neked szükséged van a férjedre is, nemcsak eltartóra meg a gyerek apjára.
Valószinü, hogy te is érzékenyebb vagy, meg azzal hogy otthon vagy, jobban igényelnéd a társaságát, próbáljatok valami kompromisszumot kötni.
Szervezz le egy közös programot meglepetésnek, ahol igazán kiteszel magadért. /minden téren/
A baba nagy öröm a családba, de ha a pár ilyenkor nem tölt kettesben egy kis időt, a változás felőrli a kapcsolatot.
Vidd el a babát anyudékhoz egy éjszakára, Ti meg szakadjatok ki a hétköznapokból.
Legyenek olyan napok, amikor csak egymásra figyeltek.
Közös vacsi van, de ott is a gyerek a téma. Olyan, mintha már észre sem venne, és csak Anyaként kezel.
Próbáltam ezt a közös programot is, kinéztem egy utat 4napos, baba foglalkoztatóval, meg minden. Mondtam neki, ez szuper lenne, leadnánk a gyereket és együtt lehetnénk. Azt mondta, ez neki nem pihenés és ne rakjuk le a babát. Úgyhogy a 4napos 'ünnepet' is itthon töltöttük szótlanul.
Ma is úgy ment el, gyerek kapott ölelést, puszit, én meg egy: helló-t.
Nem tudom...igazatok van, hogy érzékenyebb vagyok, de este sem velem foglalkozik, hanem 1órát a gyerekkel, amíg eszünk, aztán leül a gép elé.
JA igen, a szex kényes téma.
Van persze, nem úgy, mint baba előtt, mert kevesebb az időnk, és fáradtabb is vagyok. Esti fürdetés után már alszunk (ő csak a játszás vállalja be a gyerekkel) Nem valami jó, több mint a semmi, olyankor azért örülök, hogy velem foglalkozik. Próbáltam utána nyugodtan beszélni vele, mármint este-szex után, de bealudt..:-/
hasonló cipőbe járok, csak nálunk 10 hónapos a gyerek....próbáltam kedveskedni neki vacsorát főzni, megmasszírozni voltunk wellness hétvégén a gyerekkel , de semmi nem változott, (a szállodába volt wifi, szóval egész nap a telefonján netezet)
itthon ha megkérem valamire, nem csinálja meg, a szex is unalmas, ha neki van kedve akkor ok, ha nekem akkor "fáj a feje"
januárig kapott időt hogy változtasson, különben költözök.
nem tartom jónak hogy a gyerek 1 boldogtalan kapcsolatban legyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!