16éves lány és 26éves fiu közt nem nagy a korkülömbség?
Figyelt kérdés
A barátom huga együtt van egy 26éves férfival.
A lány (elvileg)még szűz.5hónapja vannak együtt.
A férfi ráadásul kb 35-nek néz ki,mert ráncos és olyan az arca mint egy drogosnak(talán mert az is.)
Mit akar egy felnőtt férfi egy tini lánytól(a viselkedése is gyerekes még).Gondolom csak szexet...ez nekem valahol még beteges kategoria.
Persze vannak fiatalos 30asok és idősebbnek kinéző lányok,de ebben a helyzetben nem így van.
A barátom elég nehezen dolgozza fel és nem törődik bele,nem hajlandó a hugával beszélni.(Nem tudta lebeszélni a fiuról)
Ti mit tennétek?
Hasonló korú férfiak,ti ezt normálisnak tartjátok?
2011. jún. 22. 16:28
31/32 anonim válasza:
De, nagy a korkülömbség.
A szülei tudnának tenni v.mit.
32/32 anonim válasza:
Tudom, hogy ez régi téma már.. De érdekelne, hogy miért gondoljátok sokan azt, hogy egy 16-17éves lányt valaki csakis a szexért akarhatna.. Őt nem lehet ugyanúgy szeretni? (nem ismerem ezt a lányt.. nem tudom.. általánosságban kérdezem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!