16éves lány és 26éves fiu közt nem nagy a korkülömbség?
A barátom huga együtt van egy 26éves férfival.
A lány (elvileg)még szűz.5hónapja vannak együtt.
A férfi ráadásul kb 35-nek néz ki,mert ráncos és olyan az arca mint egy drogosnak(talán mert az is.)
Mit akar egy felnőtt férfi egy tini lánytól(a viselkedése is gyerekes még).Gondolom csak szexet...ez nekem valahol még beteges kategoria.
Persze vannak fiatalos 30asok és idősebbnek kinéző lányok,de ebben a helyzetben nem így van.
A barátom elég nehezen dolgozza fel és nem törődik bele,nem hajlandó a hugával beszélni.(Nem tudta lebeszélni a fiuról)
Ti mit tennétek?
Hasonló korú férfiak,ti ezt normálisnak tartjátok?
Elég anyagias lány és talán amiatt is van a pasival,hogy vegyen neki dolgokat,Ő meg persze vesz.
A párom már beszélt vele(a fiuval),azt mondta békénhagyja,meg nem akar semmi zűrt,de azóta is együtt vannak.
A huga kiakadt és azt mondta,ha mégegyszer beleszól az életébe megöli magát.(Ez persze csak fenyegetőzés,de irtó nagy hisztit tud levágni)
Talán tényleg hagynunk kellene,hogy a saját hibájából tanuljon...
én írtam hogy beszéljen vele a párod...
hát ha még mindig együtt vannak még egyszer meglátogatnám, de utoljára ...
a kislányra meg vigyázni kell, nemhiszem hogy öngyilkos lenne... akik öngyilkosok, nem szoktak ilyeneket mondani...
hajrá!... én ezt nem hagynám
egy felnőtt férfi d*gja meg a 16 éves hugomat.. nagyon nagy balhét rendeznék
igaz én csak 24 vagyok , de ennél jobban én sem tudtam volna megfogalmazni :
"Hazudnék, ha nem örülnék egy kis fiatal 16 évesnek, aki körülugrál, és minden percben kefélni akar. De kapcsolatra nem kellene, csak dugni."
meg az is biztos hogy nem mennék vele sehova se, csak hozzá mennénk vagy hozzám.
hát én 16 évesen baromira örültem volna egy 26 osnak..
amúgy a zserelem vak és korfüggetlen...miért baj neked ha ők boldogak?
max anyi hogy a lánynak szülni még nem kellene, mert azzal tönkrevághatja a jövőjét, mind szakmailag, mind magánéletileg..hogy a testilegről már ne is beszéljünk..de ha nem akar gyereket akkor semmi gáz nincs a kapcsolatukkal..
21/N
16:34
ez nemigy van,itt vagyok én:D
amúgy meg a lány apja kéne eltakaritsa azt a férfit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!