Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16éves lány és 26éves fiu...

16éves lány és 26éves fiu közt nem nagy a korkülömbség?

Figyelt kérdés

A barátom huga együtt van egy 26éves férfival.

A lány (elvileg)még szűz.5hónapja vannak együtt.

A férfi ráadásul kb 35-nek néz ki,mert ráncos és olyan az arca mint egy drogosnak(talán mert az is.)

Mit akar egy felnőtt férfi egy tini lánytól(a viselkedése is gyerekes még).Gondolom csak szexet...ez nekem valahol még beteges kategoria.

Persze vannak fiatalos 30asok és idősebbnek kinéző lányok,de ebben a helyzetben nem így van.

A barátom elég nehezen dolgozza fel és nem törődik bele,nem hajlandó a hugával beszélni.(Nem tudta lebeszélni a fiuról)

Ti mit tennétek?

Hasonló korú férfiak,ti ezt normálisnak tartjátok?

2011. jún. 22. 16:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan párt ahol 18 évvel idősebb a pasi,a lánynak ő volt a nagy szerelme,összeházasodtak,most meg válnak.a csajszi a 20as évei elején van...durva.nekem nem kéne 10 évnél idősebb pasi

24/N

2011. jún. 22. 17:11
 22/32 anonim ***** válasza:

vagyis több mint 10 évvel idősebb

bocsi :)

2011. jún. 22. 17:12
 23/32 anonim ***** válasza:
amúgy abba azért gondolj bele..hogy a saját korosztályának tényleg 90% hogy csak arra kell..egy 16 éves kisfiú még nem igazán tud komoly kapcsolatba bonyolódni, viszont szeret felvágni a haverok előtt...egy 26 éves nem vág fel, és talán még arról is vannak fogalmai mi az a gyengédség v hogy hogy kell egy szűzzel bánni...
2011. jún. 22. 17:16
 24/32 anonim ***** válasza:
Most még rengeteg a 10 év... Volt ennyivel idősebb barátom de nem volt hosszútávú... voltam 20 évesen 44 éves férfival is de 30nak se nézett ki.. Ki hogy tartja magát ha fiatalos és sportos akkor elvisz a lendülete a tapasztalata csak az volt a baj hogy a fiatalosság elmúlik és akkor én huszonévesen hogy öregedjek az exemhez agyilag 22 évet hogy neki jó legyen? Sehogy 5 hónapig voltunk együtt... Majd szétmennek nem lesz hosszútávú szerintem a srác részéről se... Akkor meg majd megy sírni a sógornőd úgyhogy ne menjetek az akaratával szembe mert csak kívülről figyeljétek mert ha pofára esés a vége akkor kell neki lehet segítség de nem az hogy na én megmondtam...!
2011. jún. 22. 17:19
 25/32 A kérdező kommentje:

Nem a boldogság itt a baj,hanem az,hogy ez a férfi egy 12éves lánynál is próbálkozott már.Mi ez ha nem beteges?

Egyébként köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 22. 17:22
 26/32 anonim ***** válasza:
Én is voltam olyan hülye, hogy 16éves koromban elkezdtem járni egy 25évessel és 2évig együtt voltunk, elb...tam a fiatalkorom vele. Persze akkor szerelmes voltam belé, meg ő is belém, de ő annak ellenére csalt, mertr sexmániás volt. Nekem tiltották ezt a kapcsolatot, de titokban oldottuk meg. Már nagyon bánom. Azért lett vége, mert felvilágosítottak, hogy csal, meg már nem ment nekem a hazudozás otthon. Talán azt a kiscsajt is fel kellene világosítani, hogy csalja az alak. nem biztos, hogy rögtön felfogja, de talán.. Én különben nagyon bánom. 21L
2011. jún. 22. 17:25
 27/32 anonim ***** válasza:

betegnek beteg az biztos... Rákérdezni ilyenre nem nagyon szabad mert még rágalmazásért is feljelenthetnek Titeket a srác! Most olvastam egy olyan oldalról hogy pedofilkommandó... Az ilyen aberrált alakokat tették nyilvános szégyenfalra... Ő is odavaló ha ezt megteszi egy kislánnyal... DE!!! Mondok jobbat erről az oldalról van egy link egy másikra (inkább nem írom meg az oldalt, meg vissza se megyek nehogy valaki lekövessen esetleg..) 3 állat volt! az egyik huszonéves és megmagyarázta a kezelőorvosának hogy a fiatal akár 8 éves kislányok is szexuálisan érettek lehetnek és ezt tanítani kell nekik hogy felnőtt életükben ez kiteljesedhessen... a másik azt mondja hogy pl elgondolása szerint 12 éves (vagy mennyi) kislány otthon maszturbál anyuka véletlen rányit szerinte természetes dolog lehetne (ha a mi el nem fogadó társadalmunk hagyná) hogy anyuka megmutassa kislányának hogy hogy kell (tehát megtanítsa) és utána esetleg még ő is kényeztesse a lányát nem pedig az hogy első zavarában rászól vagy rácsukja az ajtót...

a harmadik: megmagyarázta a rómeo és júliából amikor a dada mondja júliának hogy "te korodban már más lányok Anyákká lesznek" (júlia 14 évesen ismerte meg rómeót és az egyház sem tiltakozott hanem összeházasította őket) vagy valami hasonló és anno 1600 körül ez természetes volt hogy a szexualitást 12-14 éves lányokban látták és adták is férjhez! Ha lelkes vagy akkor a júliusi bejegyzések között megtalálod a hivatkozást (valami "kattints ide" szerű dolog nem web cím) Az állam leesett mert ez "csak" egy pedofiloknak szóló oldal ahol a lelki bántalmaikat kibeszélhették egymás között... A legtöbb a lappangó pedofil aki csak az interneten nézeget képeket videokat és ők is betegnek tartják azt aki találkozik is kislánnyal de magukat NEM!!! tartják betegnek mert vonzódnak a 8-13 éves kislányokhoz és a képeiket vadászgatják a neten!

2011. jún. 22. 17:38
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

10 év korkülönbség már miért ne lenne normális? Az mondhatni ideális is. A férfiak ennyivel későnérőbbek. A 16 éves lány pedig már túl van az ún. beleegyezési korhatáron, úgyhogy mégcsak nem is pedomackó a 26 éves fiú. Én is 26 voltam, a lány meg 17. 8,5 év van köztünk és pont ez a boldogságunk záloga.

Ma már ő 30 én 39.

2011. jún. 22. 17:45
 29/32 anonim ***** válasza:
46%

"durva.nekem nem kéne 10 évnél idősebb pasi "

PEDOFIIIIL!!!!

2011. jún. 22. 18:24
 30/32 anonim ***** válasza:

utolsónak,ha nem vetted volna észre kijavítottam magam

"vagyis több mint 10 évvel idősebb

bocsi :)"

2011. jún. 22. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!