Mégis milyen ember az, aki egyetem/főiskola mellett nem dolgozik?
Figyelt kérdés
Nem a legkönnyebb oktatási intézményben tanul, de ha nagyon akarná, megtehetné, hogy dolgozzon. Ehelyett a szüleitől kér pénzt.2011. jún. 21. 21:15
11/59 anonim válasza:
Mégis milyen ember az, aki más dolgával foglalkozik?;)
Egyébként teljesen normális hogy inkább a tanulmányaira koncentrál.Most élje ki magát, ne családosan majd:)
12/59 anonim válasza:
Én pl. egy szakkollégiumban élek, kb. 6 egészes lett ebben a félévben a kreditindexem, és nem, nem vagyok bölcsész. Matek szakra járok. Nem dolgozok.
13/59 anonim válasza:
talán azért nem dolgozik, mert nincs rá ideje, sokat kell tanulnia? mellesleg ha ez a szüleit nem terheli meg anyagilag, megteheti simán.
14/59 anonim válasza:
ha a szülei bőven el tudják tartani, akkor minek? :S
Majd dolgozik, ha kijárta az egyetemet...
15/59 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes, ha más stílusban és más megvilágításban tettem volna fel a kérdést, 100%, hogy érkeztek volna olyan válaszok: "egyetem mellett már igazán elmehetne dolgozni..."
Csak abból vonom le a konzekvenciát, amit más hasonló kérdéseknél válaszként adtok.
2011. jún. 21. 21:31
17/59 anonim válasza:
egyetemre járok és nem dolgozok, a szüleim eltartanak. Egyáltalán nem érzem magam rossz embernek. De miért is kéne? Mert az időmet a munka helyett tanulással töltöm?
19/59 anonim válasza:
Mondjuk olyan ember, aki tanul, hogy kapjon ösztöndíjat.
20/59 anonim válasza:
Amikor én jártam főiskolára, 5 évvel ezelőtt nálunk senki sem dolgozott a suli mellett. Szóval nem értem miért kellene dolgoznia egy főiskolásnak?Azóta persze mindenki dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!