Egy 17 éves lánynak nem sok a napi 12 óra munka?
A lányom szeretne gyümölcsöt szedni a nyáron. Napi 12 órát kell dolgoznia. Én ezt soknak gondolom.
Van itt olyan szülő akinek a gyermeke vállalt már hasonlót? Hogy bírta?
ennyi idősen,és még utána egyetem alatt is-bár nem szabályos- de sokszor dolgoztam 14-16 órában,nyáron havi 250-300 órát,suliidőben 150-200at (igen,tudom hogy 168-176 a megengedett,18 év alatt anyni se,de feketemunkánál ez senkit nem érdekel)
Hasznos volt,tudtam hogy azért tanulok,hogy soha többé ne kelljen ilyet csinálnom...időben diplomáztam,ülök a kényelmes légkondis irodában...
engedd,legrosszabb esetben otthagyja
szerintem ez elég sok:S inkább pihizzen, nehogy kimerüljön...
majd ráér még melózni ha elvégzi a sulit...esetleg mond neki, hogy használja ki, még nem kell melóznia, mert ha nagyobb lesz, már nem lesz lehetősége annyit pihenni, minta szünetben:)
remélem segítettem:)
Köszönöm a sok választ! Csak pár hétre menne, és ha nem bírja, akkor megbeszéltük, hogy azonnal hazajön.
:))
Szerintem csak az nem bírja a munkát, aki nem is szeretné. Ez nem kor függő.
Én is kukoricázni szoktam, ott tényleg előfordul a 12-14 óra is. Volt aki felhívta, anyukát apukát hogy jöjjenek érte. Nem volt semmi...
Ha iskolaszövetkezeten keresztül fog dolgozni, akkor ajánlom h az első napot mindenféleképpen bírja ki végig, mert utána a büdös életbe nem hívják semmilyen munkára ha csak lelép.
Legytek szívesek, mondjátok meg, hol találtátok ezeket a kemény munkákat. Milyen honlapon, közvetítőnél?
Mert én is hasonló idénymunkát keresek (nincs diákom), de sehol sem találok, pedig dolgozni akarok!
21F
A lányomnak ez egyik barátnője ajánlotta ezt a lehetőséget. Többet sajnos nemtudok. De talán, ha rákeresel úgy sikerülhet... igaz ez hosszú folyamat.
Kérdezd körbe a barátaidat, hátha nekik is van ilyen ismerősük. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!