Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 17 éves lánynak nem sok a...

Egy 17 éves lánynak nem sok a napi 12 óra munka?

Figyelt kérdés

A lányom szeretne gyümölcsöt szedni a nyáron. Napi 12 órát kell dolgoznia. Én ezt soknak gondolom.

Van itt olyan szülő akinek a gyermeke vállalt már hasonlót? Hogy bírta?

2011. jún. 21. 19:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

ennyi idősen,és még utána egyetem alatt is-bár nem szabályos- de sokszor dolgoztam 14-16 órában,nyáron havi 250-300 órát,suliidőben 150-200at (igen,tudom hogy 168-176 a megengedett,18 év alatt anyni se,de feketemunkánál ez senkit nem érdekel)

Hasznos volt,tudtam hogy azért tanulok,hogy soha többé ne kelljen ilyet csinálnom...időben diplomáztam,ülök a kényelmes légkondis irodában...

engedd,legrosszabb esetben otthagyja

2011. jún. 21. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

szerintem ez elég sok:S inkább pihizzen, nehogy kimerüljön...

majd ráér még melózni ha elvégzi a sulit...esetleg mond neki, hogy használja ki, még nem kell melóznia, mert ha nagyobb lesz, már nem lesz lehetősége annyit pihenni, minta szünetben:)

remélem segítettem:)

2011. jún. 21. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha egész nyáron akarja kkor szerintem kicsit sok,ha csak pár hétig akkor hadd menjen. Ha nem birja ugyis otthagyja.Én is dolgoztam a6 vagy 17 évesen napi 12 órát,fél óra szünettel,igaz csak két hétig.
2011. jún. 21. 21:17
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Csak pár hétre menne, és ha nem bírja, akkor megbeszéltük, hogy azonnal hazajön.

:))

2011. jún. 21. 21:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak az nem bírja a munkát, aki nem is szeretné. Ez nem kor függő.

Én is kukoricázni szoktam, ott tényleg előfordul a 12-14 óra is. Volt aki felhívta, anyukát apukát hogy jöjjenek érte. Nem volt semmi...

Ha iskolaszövetkezeten keresztül fog dolgozni, akkor ajánlom h az első napot mindenféleképpen bírja ki végig, mert utána a büdös életbe nem hívják semmilyen munkára ha csak lelép.

2011. jún. 21. 22:01
 16/17 anonim válasza:

Legytek szívesek, mondjátok meg, hol találtátok ezeket a kemény munkákat. Milyen honlapon, közvetítőnél?

Mert én is hasonló idénymunkát keresek (nincs diákom), de sehol sem találok, pedig dolgozni akarok!

21F

2011. jún. 21. 22:10
 17/17 A kérdező kommentje:

A lányomnak ez egyik barátnője ajánlotta ezt a lehetőséget. Többet sajnos nemtudok. De talán, ha rákeresel úgy sikerülhet... igaz ez hosszú folyamat.

Kérdezd körbe a barátaidat, hátha nekik is van ilyen ismerősük. :))

2011. jún. 21. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!