Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes egy 30 éves férfinek...

Érdemes egy 30 éves férfinek várni egy 20 éves lányra amig igazán nő lesz? Egyeltalán nem nagy ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok!Van egy lány akivel szimpatizálunk egymással és nagyon kedves lány,bár gondolkodásban kicsit több.De félek hogy ha esetleg lenne is valami köztünk félnék hogy majd beindul 22-23 éves kora környékén és le akar lépni még dolgokat kiprobálni,én is laza vagyok és nem szoktam korlátozni a barátnőimet!Én komoly kapcsolatban gondolkodom ős is komolynak tűnik,de ennyi idősen mint ő,még annyit változik az ember.Tényleg nagyon kedves lány és nagyon szép,de félek hogy lelépne késöbb mert még élni szeretné a saját kis életét,bár így is élhetné de lehet hogy még ki szeretne probálni ezt azt,ha értitek mire gondolok!:)A másik probléma hogy másik városban lakik,de tervezi hogy ide a közelben költözik!Azt nem tudom hogy én miattam e vagy amúgy is jönne de szeretném ezt az egészet,de ugyanakkor tartok is tőle hogy faképnél hagy!Ti mit tennétek?
2011. jún. 21. 17:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Mi köztünk is nagy a korkülönbség. 15 év...de nagyon jól megvagyunk...19 éves vagyok, de idősebbnek érzem magam, s mondanak. A Párom meg :)) mint egy 25 éves..még kinézetre is :))

Próbáljátok meg a kapcsolatot, ha mindkettem akarjátok. Majd írd meg, hogy hogy alakulnak a dolgok.

2011. jún. 30. 20:29
 32/40 anonim ***** válasza:

ha 20 évesn komoly,miért változna meg? én 18 évesen már tudtam h milyen életre,kapcsolatra vágyom,h házasodni akarok és gyerekeket,és így kerestem a kapcsolatokat is.

én sem változtam,és nem indultam be..

egy 20 éves lány már nem kislány! ha az lenne, te is látnád h éretlen

2011. jún. 30. 20:50
 33/40 anonim ***** válasza:
64%

az a baj veled, kedves kérdező,h te alapvetően k.urvának tartasz minden nőt. ezt a lányt is,nem hiszed el h egy nő lehet tisztességes egész életében. azt gondolod,h ez a lány is elk.urvul idővel.

amig ennyire egy kalap alá veszed a nőket,semmiképp se akarj komoly kapcsolatot,mert a bizalmatlanságod olyan helyzetekbe hozhatja a párod,ami mindent tönkretehet.

mert ha így állsz hozzá,folyton figyelnéd,elemeznéd a viselkedését, ha csak ránézne valakire te máris elkönyvelnéd, h na,most fog el.kurvulni.

ez nagyon nem jó.

sztem hagyd békén ezt a lányt,h olyat találhasson aki bízik benne

2011. jún. 30. 20:53
 34/40 anonim ***** válasza:
52%

miből gondolod h 20 évesen nem tapasztalta meg azt,amit kellett? miért hiszed,h ki akarja élni magát? és ha ez már megtörtént? nem mindenki akarja kiélni magát,főleg ha te ezen pl pasizást,bulizást értesz

te már magadban eldöntötted h ez a lány milyen és milyen lesz,pedig még nem is ismered

2011. jún. 30. 20:57
 35/40 A kérdező kommentje:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:53

:D:D

Neked meg mi bajod van?El gurult a gyógyszered?Ne haragudjál de azért kérdeztem mert fiatal és a körülöttem lévőket láttam hogy nagyon sok fiatal lány lelépet,mert úgy gondolta hogy még nem élte ki magát!Ez csupán elővigyázatosság és nem le kur.vázás!Viszont te sürgősen menjél el orvoshoz mert neked komoly problémáid lehetnek!

Érdekes módon mindenki megértette a kérdésemet csak te nem!Mindegy ezt elkönyvelem annak hogy egy szerencsétlen vagy akit le sem sz@rnak a férfiak,vagy ha férfi vagy,akkor a nők!

Azért kérdeztem mert komolyan gondolom vele és nem szeretném ha faképnél hagyna!

2011. jún. 30. 21:01
 36/40 A kérdező kommentje:
Ki döntött el mit???Mi van??Vedd be a gyógyszered!Egy rossz szót nem szóltam rá!Csupán elővigyázatos vagyok,mert én már csalódtam párszor!Ennyi!Az nem egyenlő azzal hogy valakit kur@ának gondolok!
2011. jún. 30. 21:02
 37/40 A kérdező kommentje:
Ha kur@vának gondolnám akkor nem írnék olyat hogy kedves aranyos lány!Hanem azt írnám hogy ku@rva!Innen látni hogy nem olvastad végig a kérdés alatti részt!
2011. jún. 30. 21:05
 38/40 anonim ***** válasza:
70%

nem gurult el a gyógyszerem és nem vagyok szerencsétlen sem. megértettem a kérdésed,de olvastam a többi hozzászólásod és abból az jött le,h te alapvetően bizalmatlan vagy. többször írtad h de mi van ha később ez meg az lesz. én azt próbáltam leírni neked,h ne vegyél egy kalap alá minden nőt,mert nem mindenki k.urvul el,vagy akarja majd kiélni magát,nevezd ahogy tetszik.

ha meg nem bízol benne akkor minek? így nem lehet kezdeni egy kapcsolatot h folyton azon agyalsz h majd úgyis lelép.

ezen kell változtatnod,mármint a hozzáállásodon a nőkhöz.

a bizalom az alap. az h mindent megtesz az ember h a másik szeresse,vele maradjon,stb.

ha te nem bízol benne,vagy nem bízol magadban h sikerülhet,akkor addig nincs értelme belevágni,se ezzel a lánnyal,se másikkal.

sajnálom ha ebből bántást vettél ki,segíteni próbáltam,nert nekem volt anno olyan kapcsolatom, ahol a fiú ugyanígy nem bízott kettőnkben,és a vége az lett h folyton bizonygattam,h de igenis szeretem és igenis csak ő kell,de már szinte bezárt és még akkor se hitte,és ez megölte a szerelmemet. és elhagytam és mit kaptam? h tudta ő h én is csak olyan vagyok mint a többi,pedig 2 évig próbáltam.

egy ilyen kapcsolat mindkét félnek rossz. ha le tudod győzni a bizalmatlanságod,akkor minden szuper lehet,de ha nem akkor úgy iy elromolhat h közben nincs is gond

2011. júl. 1. 13:57
 39/40 A kérdező kommentje:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:57

Na végre!Köszönöm hogy normálisan tudtál válaszolni!:)

A bizalmatlanságom abból fakad hogy már párszor csalódtam és nem szeretnék még egyszer ugyan abban a csapdába kerülni,vagy szituációban!Nem tartom kur.vának mert egy nagyon rendes,kedves lányról van szó!Azt is mondtam hogy valószínű hogy ez csak az én bizalmatlanságom miatt van és csalódásom miatt!

De abban teljesen igazad van hogy nem így kellene hozzá állni,ezen dolgozom most jelenleg!

2011. júl. 1. 14:45
 40/40 anonim ***** válasza:

először is normálisan próbáltam :)

örülök h tisztáztuk,és remélem akkor picit segíthettem! sok szerencsét!

nem tudom miért csalódtál annyiszor,ezt is megpróbálhatod kideríteni. az volt-e a baj,h túl szépet képzeltél az illetőről- nem létező tulajdonságok st- és végül csalódtál,vagy éppen hogy nem ismerted fel a jeleket és azért.

2011. júl. 1. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!