Érdemes egy 30 éves férfinek várni egy 20 éves lányra amig igazán nő lesz? Egyeltalán nem nagy ez a korkülönbség?
Miért kell várni??? Miért nem lehet együtt kiélni magatokat!? Úgy értem bulizni,csavarogni, vagy bmi mást! Én azt tanácsolom, h próbáld meg, és ne forgasd magad ezen, ha sikerül akk boldogOK lesztek, ha nem, akkor azon még ráérsz gondolkozni!!! :)
Sok sikert!!! És tájékoztatást, ha már döntöttél! :)
Barátnőm még nem volt 20, amikor összejöttünk, én pedig a 29.-et tapostam. Egy ideig tartottam attól, hogy a nagy korkülönbség miatt nem találunk elég közös témát, vagy esetleg rájön, hogy még "élni" szeretne. Néhány hónap járás után aztán világossá vált, hogy nagyon érett a gondolkodása, és mindketten megtaláltuk a másikban az igazit. Hamarosan, négy és fél év járás után eljegyezzük egymást, már a gyűrűket is kinéztük.
A korkülönbség tehát önmagában ne riasszon el! Ha tetszetek egymásnak, kezdjetek el járni. Ha ne adja Isten, néhány hónap után úgy érzed, hogy nem ő az igazi, vagy nem bízol százszázalékosan abban, hogy benned találta meg élete párját, akkor ráérsz lépni. Így vagy úgy, de sok sikert hozzá!
Hát, az az igazság, hogy tény és való, hogy sok 20 éves lány, még elég éretlen. Persze van nagyon sok kivétel!!
Én 34 éves vagyok, a feleségem pedig 23 éves. 19 volt, mikor megismerkedtünk.
Ő is nagyon kedves, és szép lány volt, ma pedig már egy nagyon kedves, gyönyörű nő. Pedig csak 4 év telt el... Érettebb lett a gondolkodása, de személyiségben szinte semmit sem változott.
Szerintem nyugodtan vágjatok bele egy kapcsolatba! Nem azon fog múlni a kapcsolat komolysága, hogy 20, vagy 30 éves a barátnőd!!! :)
üdv.
Azt gondold végig, 90 éves korodban fogod-e bánni, hogy nem próbáltad meg. Senki sem garantálja, hogy nem következnek be a félelmeid, de hidd el, az életben az egyik legborzasztóbb érzés, hogy mi lett volna ha...Az élet egyszeri, megismételhetetlen, lehet még sok más, akár szebb vagy jobb neked, de ő csak most elérhető, csak a mában, nincs belőle több és nem is lesz soha.
Lehet nagy pofára esés, de akkor ne is kezdj senkivel, ha nem akarsz csalódni.
Én 33 éves vagyok, és nagyon nem bánnám, ha egy 10-essel idősebb lenne a párom. Nem félnék ennyire megöregedni mellette. Egyébként én már 20 évesen is sokkal érettebb voltam, mint más lány és tudom, ha akkor megtalálom a párom, nem vágytam volna soha más után. Persze ha nem illik össze az ember, akkor a legjobb megoldás a szakítás, de én most arról beszélek, hogy ha tényleg összeillő emberek találják meg egymást, akkor egy komoly lány mindent meg fog találni abban az egy emberben, akit szeret és nem fog másra vágyakozni soha. Egy férfi sokkal inkább hajlamosabb egyszerre több nő után vágyakozni.
Persze nem akarok a lány nevében beszélni, nem is ismerem, nem tudom, tudna-e téged szerelemmel szeretni.
A lényeg, ha igen, ha tudna, akkor 90 évesen mit fogsz gondolni arról, hogy meg se próbáltad?
Ha ez megnyugtat, nekem van egy csomó huszonéves ismerősöm, akinek már családja van.
Én 21 vagyok és 5 éves kapcsolatom van.
Osztálytársaim jelentős része már komoly kapcsolatot keres.
Én 18 éves voltam, amikor összejöttem a mostani párommal, aki akkor 31 éves volt. Korán érő típus voltam/vagyok, így nem gond a "kiélés", már előtte megvolt. Különben járunk együtt és külön is bulizni, soha nem volt senkinek esélye (mármint más pasiknak). Azóta eltelt 4 év, jön az esküvő, és néhány év múlva a gyerek is.
Egy próbát megér, azonban érdemes tisztázni, hogy te mikor akarsz gyereket, családot és az neki is elfogadható-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!