26 éves lány és 22 éves fiú. Nagyon nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 18:53
3/14 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem, mégha a fiú is fiatalabb.
nem ezen múlik 1 kapcsolat
5/14 anonim válasza:
Attól függ. Ha te már családot akarsz alapítani egy-két éven belül, a srác meg csak mondjuk harminc éves korában, akkor igen. Hasonlítsátok össze az életcéljaitokat, és az alapján döntsetek. Ha te is csak nyolc év múlva akarsz mondjuk házasságot, vagy kisbabát, akkor tök oké. Tudom, ezek a dolgok koraiak az elején, de muszáj elgondolkodni ha komolyan gondoljátok!
6/14 anonim válasza:
Dehogy az! Az exemmel mi is ennyi idősek vagyunk és 3 évig voltunk együtt. De nem a kor miatt lett vége...Miért ne működhetne? Ráadásul 5 6 éve(mások szerint)simán letagadhattam volna.Abszolút nem gáz...Ne foglalkozz másokkal, ha szeretitek egymást, ne érdekeljen más véleménye!
7/14 anonim válasza:
Nem.
Én 3 évvel vagyok idősebb és 20 éve vagyunk együtt.
3 szép gyerekünk van :-)
40/N
8/14 anonim válasza:
Szerintem sem nagy a korkülönbség. Lehet hellani sokkal nagyobb korkülönbségekről és az is működik, hát ez mért ne működne? Sok Boldogságot:)
9/14 anonim válasza:
Nem, ez ellen még én, a nagy korkülönbség-szkeptikus sem tudok rosszat szólni. Én is 26 vagyok, és bár nem úgy tervezem, hogy 22 éves fiúval állnék össze, de ha ez az egyetlen probléma, akkor ez ténylegesen eltörpül.. Ha megegyezik a jövőről elképzelt képetek, akkor tökéletes kapcsolat lehet belőle.
10/14 anonim válasza:
Persze, hogy nem! :) Ha a fiút nem zavarja, hogy te idősebb vagy nála, akkor OK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!