Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes egy 30 éves férfinek...

Érdemes egy 30 éves férfinek várni egy 20 éves lányra amig igazán nő lesz? Egyeltalán nem nagy ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok!Van egy lány akivel szimpatizálunk egymással és nagyon kedves lány,bár gondolkodásban kicsit több.De félek hogy ha esetleg lenne is valami köztünk félnék hogy majd beindul 22-23 éves kora környékén és le akar lépni még dolgokat kiprobálni,én is laza vagyok és nem szoktam korlátozni a barátnőimet!Én komoly kapcsolatban gondolkodom ős is komolynak tűnik,de ennyi idősen mint ő,még annyit változik az ember.Tényleg nagyon kedves lány és nagyon szép,de félek hogy lelépne késöbb mert még élni szeretné a saját kis életét,bár így is élhetné de lehet hogy még ki szeretne probálni ezt azt,ha értitek mire gondolok!:)A másik probléma hogy másik városban lakik,de tervezi hogy ide a közelben költözik!Azt nem tudom hogy én miattam e vagy amúgy is jönne de szeretném ezt az egészet,de ugyanakkor tartok is tőle hogy faképnél hagy!Ti mit tennétek?
2011. jún. 21. 17:21
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:36

ÁÁÁ nem pasizik és nem is bulizik nagyon,tényleg vissza fogott kedves lány!Komoly tervei vannak a jövőre nézve ahogy elnézem,tehát nem egy ilyen bevállalós lány.De ugye az idő elteltével kitudja mi jön ki belőle,vagy kitudja hogy én mit hozok ki belőle!:)Amúgy össze illenénk.

2011. jún. 21. 17:39
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg tök felesleges azon agyalni mi lesz évek múlva. Honnan veszed, hogy 3 év múlva is együtt lennétek?

Lehet, hogy összejöttök és pár hónap múlva kiderül, nem vagytok egy hullámhosszon, nem értitek meg egymást stb.

Szóval én a helyedben lépnék, ha tényleg tetszene a lány, utána meg kiderül mi lesz.

2011. jún. 21. 17:39
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

"Eléggé vissza fogott és kedves lány,nem egy kurvulós fajta.De kitudja hogy az évek alatt mik változnak benne,megbízhatónak tűnik és tényleg nem egy olyan fajta aki mutogatja magát és hasonlók.De az alvó oroszlán mindenkiben ott van.:)"

Arra kérnélek, hogy a jelenre koncentrálj, mert a fölösleges vízióid tényleg megmérgezhetik a kapcsolatodat.

Ha összejöttök szeresd őt és ha jól működik a dolog, akkor élvezzétek minden percét és nap végén örülj minden együtt töltött órának. A jövőt viszont hanyagold. :)

2011. jún. 21. 17:40
 14/40 anonim ***** válasza:

Én 20 éves nő vagyok és nem olyan 20éves mint a többi, hanem éretebb gondolkodású. Mi 9hónapja vagyunk együtt, vagyis együtt élünk a 30éves völegényemmel, és nagyon jól megértjük egymást. Ő is félt hogy komolytalan vagyok, meg nem leszek alkalmas ilyen komoly kapcsolatra, de kellemeset csalódott. Gyermeket várunk. Mindig azt mnondja, hogy nem bánta meg, hogy megpróbáltuk és hogy velem kötötte össze az életét, még ha kétségei is voltak. Én sem bántam meg, meg nem is érzem szükségét, hogy lelépjek, és kiéljem magam, mert már megvolt.Nagyon boldog vagyok vele.

Ez csak egy példa, hogy lehet komoly kapcsolat 20éves nő és 30éves férfi között, de ez csakis attól a nőtöl függ, akit magadnak szeretnél és rajtad. Nem vagyunk egyformák.

2011. jún. 21. 17:40
 15/40 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:40

Így fogok tenni!:)Igazad van nem kellene ezen ennyit agyalni!Csak félek hogy neki ez csak egy múló szerelem lesz...és a rózsaszín köd után már pápát int nekem.

2011. jún. 21. 17:42
 16/40 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy kezdek beleszeretni és olyan vagyok mint egy tini!:)Ami nem baj,csak nem szeretném ha később pofára esés lenne.Arról nem is beszélve hogy neki még nagyon sokat kell tapasztalni az életben dolgokat.
2011. jún. 21. 17:45
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyan helyzetben vagyok mint ti, csak én a lány helyzetében vagyok... Te ismered, tudnod kell, hogy milyen. Én arra várok, hogy végre elhiggye nekem, hogy csak ő kell és senki más. Elég régóta megy már ez (több mint egy éve), és őszintén szólva, már kezdek belefáradni, de tudom, hogy mekkora csalódásokon ment már keresztül. Ha szereted és megbízol benne, akkor vágj bele, mert lehet, hogy ő nem fog a végtelenségig arra várni, hogy elhidd neki, hogy nem akar mást, csak téged.
2011. jún. 21. 17:49
 18/40 anonim ***** válasza:

szia

20 éves lány vagyok, egyszerűen hülyére csalódtam magam a 22-26 évesekben, mert szinte egyik sem nőtt még fel :S

én egy komoly kapcsolatot akarok és úgy döntöttem hogy 28-nál nem is adom alább

szerintem jól meglennétek, ne agyalj ilyen hülyeségen

amúgyis egy lány 20 éves korára már megeshet hogy úgyérzi kiélte magát

2011. jún. 21. 17:59
 19/40 anonim ***** válasza:
Én is a lány helyzetben vagyok, nálunk pl nem kor vagy ilyesmi a probléma, hanem más a kultúra, a neveltetés, szinte a nyelv is, na azért picit beszélek németül, talán megértenénk egymást, ja és persze a szülők is elleneznék, az ő szülei nem akarnak magyar lányt, az én szüleim pedig török pasit. Ha ezek a kritériumok nem lennének, már rég együtt lennénk. Neked sokkal egyszerűbb a helyzeted, ha tetszik és kell, egy próbát megér, ha nem illetek össze, pár hónap alatt kiderülhet.
2011. jún. 21. 18:01
 20/40 A kérdező kommentje:

amúgyis egy lány 20 éves korára már megeshet hogy úgyérzi kiélte magát.

Hát úgy legyen!

2011. jún. 21. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!