Adott barátnőm (22 éves), nagyon jól megvagyunk, de van egy szálka amit nem fogadok el. Barátnőmnek van egy 50 fölötti "barátja". Barátnőm elmondása szerint 4 éve ismeri, nagyon jól elbeszélgetnek, mindketten oda vannak az állatokért stb. Ezzel nincs is semmi baj.. De pl tegnap is barátnőm neve napja alkalmából elvitte vásárolni és ő fizetett, akkor több alkalommal fordult elő hogy ez a hapsi, kaját, húst, konzerv stb. Adott barátnőm családjának, hogy őszinte legyek nem igazán vannak az éhhalál szélén...
Páromnál tapogatóztam kicsit, de azt mondja soha nem volt semmi. Próbáltam másképp is rákérdezni hogy nem e vár el "valamit". Nem.. Gondolkodtam azon is hogy, magányos... Feleség, unoka van már..
Erről mit gondoltok? Mi lehet a háttérben? Vagy én vagyok a sötét lelkű?
2011. jún. 21. 05:56
1/10 anonim válasza:
Te ismered a lányt, nem én. Így neked kell látnod a szemeiben ennek a kapcsolatnak a természetét. Én a helyedben akkor törtem volna ketté (nem fizikailag), amikor megtudom, hogy elfogadta az ajándékokat. Nekem gyanús, de még egyszer mondom, te látod, te érzed. Hallgass az ösztöneidre. 18/F
2011. jún. 21. 06:10
2/10 anonim válasza:
Anno Édesapám nagyon jó kollégája tett hasonlókat. Mindent megvett nekem, kéretlenül, ünnepekre. Csakúgy adott pénzt. Agglegény volt, de később kiderült van egy Unokahúga, Aki hasonlít rám, még a nevünk is ugyanaz és nagyon szereti. :)Csak külföldön él. Ezt Ő mesélte el nekem. :) Szerintem nem feltétlen van szükség az aggódásra, de ha úgy érzed biztonságosnak, tartsd nyitva a szemed. :)
2011. jún. 21. 06:37
3/10 anonim válasza:
"Agglegény volt, de később kiderült van egy Unokahúga, Aki hasonlít rám, még a nevünk is ugyanaz és nagyon szereti. :)Csak külföldön él. Ezt Ő mesélte el nekem. :)"
Te meg naiv módon el is hitted.
2011. jún. 21. 07:21
4/10 anonim válasza:
Vannak emberek, akik szeretnek adni és másoknak örönet okozni - ELLENSZOLGÁLTATÁS NÉLKÜL. De sajnos a mai világban ezt már a legtöbben gyanakodva fogadják. (Lásd az elözö igencsak rosszindulantú válaszolót is)
2011. jún. 21. 07:39
5/10 anonim válasza:
07:21
Biztos jobban tudod... :DD
"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
2011. jún. 21. 07:45
6/10 anonim válasza:
07:21: ismered a mondást, hogy "Mindenki magából indul ki" ?
2011. jún. 21. 07:53
7/10 anonim válasza:
Ahogy mondják az a rossz aki rosszra gondol.
Miért kell neked kombinálni? Még ha lenne is valami akkor sincs semmi közödhozzá.
2011. jún. 21. 08:10
8/10 anonim válasza:
Sok ilyen ember van. Pl. ismerősömék házában nyugdíjas házaspár. Nincs gyerekük,az összes környékbeli gyereknek szoktak fagyit venni, a játszótérre mennek napozni egy kicsit, beszélgetnek a gyerekekkel. Mi a probléma ezzel?
2011. jún. 21. 08:13
9/10 anonim válasza:
Szomorú, hogy manapság ha valaki kedves, és segítőkész, az gyanús lesz.
2011. jún. 21. 11:53
10/10 anonim válasza:
Ez azt bizonyítja, hogy nem bízol a barátnődben. Akkor miért is vagy vele? MIért ne lehetne idősebb barátja? Korlátozni akarod abban hogy kivel barátkozzon? És ha kedves, jó lelkű valaki, az már mindjárt gyanús. Szuper.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!