Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megbízni egy új...

Hogy lehet megbízni egy új partnerben?

Figyelt kérdés

Azzal, akivel eddig együtt voltam, nagyon régóta ismerem, már 7 éve. Mindent tudtunk egymásról, nem volt egymás előtt olyan, hogy ciki, tudtam, hogy nem csalna meg, stb

Most megismertem egy srácot, aki nagyon aranyos, kedves.. De félek bízni benne, a régihez képest szinte nem is ismerem. És nem lehet 1 év alatt se kiismerni a másikat...

Belevágjak egy új kapcsolatba, vagy még maradjak egyedül szerintetek? Mennyire lehet megbízni egy új kapcsolatnál a másikban?

16/L

2011. jún. 20. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szépen lassan bízni kezdesz majd benne. Minél többet vagy vele, annál jobban. Nem tudom, meddig kéne várnod, azt csak te érzed.
2011. jún. 20. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
az emer ezt érzi. ha kételyeid vannak,bele se kezdj,mert az jelent már valamit. a női ösztönre jó hallgatni!!
2011. jún. 20. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:
ay elején még sehogy.A bizalom idővel alakul ki,szépen lassan.
2011. jún. 20. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy új kapcsolatnál a bizalmat megelőlegezed. Aztán vagy bejön, vagy nem. Ha mindenki éveket várna, hogy meglássa, megbízható-e a másik, akkor nem sok kapcsolat létezne a világon...

Nyilván az első időkben olyan dolgokat ne mondj el, amiket nem szeretnél esetleg visszahallani mástól, vagy rossz fényt vetne rád. Idővel látni fogod, hogy érdemes-e a srác arra, hogy ezeket megtudja.

2011. jún. 20. 16:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt érzi az ember, először csak kis dolgokba vond be, aztán ha ő ugyanígy tesz akkor ok, ha passzív marad és nem adja ki magát akkor te is tartsd ehhez magad aztán előbb utóbb úgyis kiderül mit akar.
2011. jún. 20. 16:30
 6/12 Darcy01 ***** válasza:

Hogy meddig kell várnod azt csak te tudhatod.

A bizalomról: ha együtt vagy valakivel, szereted, akkor nincs más választásod, meg kell bíznod benne. Aztán ahogy telik az idő egyre jobban megismered és rá fogsz jönni, hogy rászolgált-e a bizalmadra.

2011. jún. 20. 16:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom,hogy nehéz.Főleg nekem volt az,mert egy nagy csalódás volt az előző.A mostani szerelmembe sem tudok bízni,ráadásul a tegnapi dolgok..:S mindegy.:/

Szóval szerintem még kicsit hagyj időt magadnak,1-2 hét legyen elég,és aztán jól gondold meg..ha szeret ez a fiú,akkor tud várni,ha nem szeret,akkor úgyis lesz más csaja..:S

15/L

2011. jún. 20. 16:31
 8/12 A kérdező kommentje:

Ez a fiú nem szeret, én se őt. Pár napja beszélgetünk csak. Még csak 1x találkoztunk, hétvégén lesz a 2. "randi"...

Nekem több idő kell ahhoz, hogy megszeressek valakit

2011. jún. 20. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:
nehezen, de meg lehet. A bizalom fokozatosan idővel alakul ki két ember között. És már az elején is kell bizonyos foku bizalom, ha ez nincs nincs értelme elkezdeni sem a kapcsolatot, ha van és netalántán ő ezt az esélyt eljátszaná akkor bizony nagyon tud fájni, de ha él a bizalmaddal és ő is bizalmába fogad, akkor nagyon szép kapcsolat/szerelem alakulhat ki 2 ember közt. Ugyh azt érzi egy nő, h mikor kell bizalmat szavazni a másiknak. Hajrá
2011. jún. 20. 16:37
 10/12 anonim ***** válasza:
ha nem kockáztatsz, nincs esély a boldogságra sem
2011. jún. 20. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!