Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megbízni egy új...

Hogy lehet megbízni egy új partnerben?

Figyelt kérdés

Azzal, akivel eddig együtt voltam, nagyon régóta ismerem, már 7 éve. Mindent tudtunk egymásról, nem volt egymás előtt olyan, hogy ciki, tudtam, hogy nem csalna meg, stb

Most megismertem egy srácot, aki nagyon aranyos, kedves.. De félek bízni benne, a régihez képest szinte nem is ismerem. És nem lehet 1 év alatt se kiismerni a másikat...

Belevágjak egy új kapcsolatba, vagy még maradjak egyedül szerintetek? Mennyire lehet megbízni egy új kapcsolatnál a másikban?

16/L

2011. jún. 20. 16:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Azt hiszem, egyelőre még csak találkozgatok vele, aztán majd lesz valahogy

2011. jún. 20. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:

A kérdés fősorát elolvasva azt gondoltam hogy egy megcsalt, átvert, hitét vesztett ember kérdez ilyet.

Aztán tovább olvastam, és láttam, hogy nem erről van szó, ráadásul még csak 16 éves vagy.

Ezt a kérdést akkor tedd fel legközelebb, ha oka is van annak hogy nem tudsz bízni az új partneredben, mert ebben az esetben a kérdésed értelmetlen, oktalan.

Szépen találkozgattok, aztán majd kiderül mi lesz, nem tudom mit kell túlbonyolítani, főleg hogy még nem is vagytok együtt...

2011. jún. 20. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!