Vajon ez vásárlásmánia?
A minap láttam egy műsort és vásárlásmániás nőkről volt benne szó. Sok nő azért vásárol, mert valamilyen területen sérült az életében. Pl nincs párja és ez nagyon zavarja, vagy éppenséggel van de nincsenek túl jóba. Vagy elveszített valakit a családból, vagy épp megbukott egy vizsgán, vagy épp ellenkezőleg örömében vásárol. Valaki azért, mert unatkozik, valaki azért mert utálja a munkáját és ebben leli örömét. Az én barátnőmön is ezt vettem észre. Mindig talál magának okot arra, és meg is magyarázza, hogy most épp miért volt szüksége egy új ruhára, táskára, bikinire stb.
Nemtudom hogy más nők mennyit költenek magukra, az én párom átlagosan 10-12 ezer ft körül ruhákra. Van hogy 20 ezer, de olyan hónap is van hogy 0 ft. Nem drága dolgokat vesz, általában kínaiba vásárol, de hát már ott is elég drága egy nadrág is pl 5000 ft. Káros szenvedélye nincs, szerencsére már 4 éve már leszokott a cigiről. Akkoriban is mindig mondtam neki, hogy inkább magára költsön mint cigire, de az utóbbi időben már sokallom ezt a vásárlást. Fiatal, 23 éves. Szerintetek úgymond "kinövi" ? Vagy soknak számít ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!