Párom szülei elviselhetetlenek néha, mit tegyünk?
Barátnőmet a szülei úgy kezelik mint ha 18 éven aluli kislány lenne, ha nem ér időben haza akkor azért ordítják le a fejét, ha sűrűn elakar menni bulizni akkor az a baj, ha azt látják hogy sötét szobában fekszünk (mert épp elaludtunk) akkor az a baj... buli után 6-ra haza kell mennie, ha késik az a baj, ha utcán csókolózunk az a baj, kár tovább ragozni, minden amit teszünk baj, ordibálnak mint a sakál... szó szerint elviselhetetlenek... de inkább az anyja, az apja csendesen végig hallgatja...
Mondtam már barátnőmnek hogy jöjjön hozzám, mert már nem szüleimmel lakok, ide költözhetne, vagy ilyenkor amikor vita - ordibálások vannak olyankor jöjjön át aztán majd lenyugodnak, de fél attól hogy amiért eljönne otthonról jobban megharagudnának...
Mit tegyek? Mert úgy érzem hogy én is hülyét csinálok magamból hogy ezt nézem....
Huha! Tenyleg nehez helyzetbe vagytok! Probaltal beszelni az anyukajaval? Ha igen, csak azt tudom ajalani, hogy mennyen hozzad a baratnod amikor az anyukaja nem bir magaval.
Sok sikert!
Egyre jobban zavar a dolog, úgy érzem hogy hülyét csinálok magamból, hogy nem lépek semmit, de az a baj hogy elsőbb neki kellene...
Na mind1 ha nem fog lépni hamarosan, majd én megteszem az első lépést...
Szia!
Szerintem tart a szüleitől. Biztos megvan rá az oka, nem tud vagy nem mer elszakadni.
Tanul még a barátnőd? Mert ha anyagilag megoldható, hogy ne te tartsd el (lehet ezt se akarja), és el tud menni dolgozni akkor ezt kéne elérni.
De szerintem nem egy veszekedés alkalmával, hanem amikor minden ok. Ő akarjon Veled lenni. Szüleivel is megbeszélni, hogy ti fiatalok így gondoljátok, megpróbáljátok.
De ne haraggal jöjjön el otthonról, mert az meg őt fogja frusztrálni. Lehet szeret téged, de megijedhet, mert ez lehet olyan véglegesnek tűnik neki, ki a szülők szárnyai alól..., és lehet nincs visszaút.
Ezért próbáld ne erőszakosan magadhoz édesgetni.
Nem akarom erőszakosan magamhoz édesgetni, csak annyi az egész hogy szó szerinte elegem van ezekből a vitákból... már a hányinger kerülget tőle...
Ma is kicsit később értünk vissza hozzájuk, és az utcán ordibált vele az anyja, szerintem még az utca végén is hallották...
Eltartáson tuti nem parázik, több pénz kimegy a zsebemből azzal hogy járkálok hozzájuk, ha itt lakna nem hogy ennyi menne ki, inkább megmaradna egy halommal :)
Lehetséges hogy fél otthonról eljönni, lehet hogy úgy gondolja hogy rám is haragudnának és ő rá is nagyon megharagudnának, de akkor se jó ez így, valamit lépni kell!
Nem tudjátok elhinni hogy mik folynak, hihetetlen kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!