Titeket is csesztetnek szüleitek a gépezés miatt?
Pedig nem is egy 13-15 éves pattanásos Call of kutyaf.szát toló gyerek vagyok. Nem is szoktam már játszani, most már csak netezek. 19 éves vagyok, 4-5-ös tanulmányokkal, barátnőmmel pedig csomószor el szoktunk menni lógni valamerre (bár szüleim ezt is keveslik, de akkor meg félek, hogy a barátnőm agyára fogok menni).
De viszont (nyugi, mielőtt a gyakorikérdések grammarnáci trolljai megjegyeznék, tudom, hogy magyar mondatot nem szoktunk ezzel kezdeni), szüleimnek már problémájuk van, ha késő délutántól késő estig gépezek, neten olvasok dolgokat és youtube-ozok. Persze, régen eljártam haverokkal inni, de amióta volt ez mononukleózisom, a "haverok" pedig már érdekbarátok lettek, akik engem vérig oltva töltötték ki frusztrációjukat, azóta már azt se csinálom.
Ezt csak így leírtam, nem kell rá reagálni, ez nem az a "vernek a szüleim, mit csináljak?"-kérdés. Viszont tőletek kérdezem : mennyire szoktak ti szüleitek beszólni abba, hogy ti mennyit gépeztek vagy sem?
Én is sokat gépezem, meg úgy általában is sokat vagyok otthon. Meg még vega is vagyok. Ha ezt megszokták a szüleim és nem csesztetnek, akkor azt is megszokják majd egyszer hogy te gépezel.
Lehet hogy az Ő elképzelésük szerint másnak kéne lenned, de ha képes vagy valós értékeket felmutatni, akkor el fogják fogadni!
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!