Mért ilyen erkölcstelenek ezek a mai fiatalok? Mért ez a menő?
ötös emelt*
irigy vagy kérdező rájuk, mert tudnak szórakozni, tudnak bulizni, élni. fiatalon ezt kell csinálni, mert később már nem lehet.
Én is sokat jártam bulizni régen, volt, hogy heti 3 alkalommal, többször be is rúgtam, mégis jól tanultam, nem ment tönkre az életem emiatt. Persze nem kell túlzásba se vinni.
Te meg miért törődsz vele, hogy mit csinálnak mások? Ha nekik így jó, hadd tegyék, majd megunják.
23/L
ÖT emelt érettségit tettél?!
Aha persze.
Vagy ha mégis, akkor mi a fenének?
Elég sok okos, szorgalmas ismerősöm van, de senki nem csinál ÖT emelt érettségit. Még a három is sok lenne, arról már nem is beszélve, hogy értelmetlen, felesleges.
kérdezőnek: azért nem mindenki ilyen. akik így viselkednek, azok a feltűnőek, és olyan, mintha ők lennének többségben, de szerintem nem így van...
(ne törődj velük. lehet, hogy egész életükben ilyen felelőtlenek lesznek, lehet, hogy ők lesznek, akik 3-szor válnak és csomó különböző férfitől lesz gyerekük, és nem fogják érteni, miért boldogtalanok...)
"tudnak szórakozni, tudnak bulizni, élni."
Hát persze. Aztán jönnek a GYK-ra kérdezni, hogy terhesek-e, nemibetegek-e, miért verték át őket, stb. Így kell élni...
Lerészegedés... és?
Lefeküdtek pasikkal... és?
Rossz tanulók...és?
Neked mások életéhez mi közöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!