Papucsot csináltam belőle, eltűnt a szenvedély?
4 év alatt átalakitottam "tökéletes" férfivé:rá se néz másra,házimunkát végez,mindenben kikéri a véleményem,kezeli a hisztim,bármit megtesz,sokszor kérnem se kell,kitalálja magától..és feleségül akar venni meg 2 szép gyereket,és az álomház is lerajzolva...
Amikor megismerem,ellentéte volt,ez vonzott.
Most meg?
Barátnak tökéletes,de már rosszul vagyok,hogy csak a kedvemben akar járni.
Erre akkor jöttem rá amikor az egyik olyan kollégám kezdett el udvarolni,mint ő volt régen...
Mit csináljak?
nem az
sajnos
Első vagyok...
Nagyon egyszerű: MONDD MEG NEKI, HOGY MIT AKARSZ. ne utalgass finoman, ne utalgass egyértelműen. Csak mondd.
Nem a tökéletes férfi kell neked, hanem a kihívás, hogy a "macsó"-ból papucsot faragj. Mert ehhez az kell, hogy a férfi imádja a párját és hajlandó legyen megváltozni érte. Téged ez az izgalom hajt, hogy erre képes vagy. Addig érdekelne a másik is, amíg ilyen, és van kihívás abban, hogy megváltoztasd.
Magadba kellene nézned jobban, megismerni önmagadat, mert így -szerintem- kicsi az esélye, hogy jól működő párkapcsolatot kialakíts.
Szegény pasi...
Most már értem miért mondja mindig azt a párom, hogy belőle aztán soha nem csinálok papucsot...ha nem tetszik meg keressek magamnak olyat.
Tényleg igaza van, hogy nem kell figyelembe venni a hisztijeimet...micsoda ostobák tudunk lenni, mi nők!:S
Nem tudok együtt érezni veled, te akartad ha visszaváltozik (amit már nem tud) az se lesz jó mert hozzászoktál a jelenlegi helyzethez, ha ilyen marad az sem jó.
Felnőtt vagy találd ki mit akarsz!
beszélgettünk már erről,de csak megsértődött
Merthogy neki ez igy jó,örüljek én is,más nő örülne ha napi 24 órát csak a kedvét lesnék
De én nem birom a nyugit,nem birom,hogy összenőttünk,nélküle sehova nem lehetelmenni,még vásárolgatni is jön velem...áhh...
az összes haverját kiiktatta,minden szabadidejét velem tölti
És akkor még kérdik miért kezdenek inni az emberek..
Az iylen nők miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!