Hazudtam. Mit csináljak? Kezdek kiborulni.
jaj te olyan kis buta vagy ne haragudj hogy ezt mondom.
elmultál 18, felnőtt vagy, azt csinálsz amit akarsz.
Diákhitel, diákmeló, szoctám és nem fogsz függeni a szüleidtől mert nem ők adják a pénzt.
Én is másodéves koromtól kezdve a magam lábán állok, hidd el jó érzés!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az a baj, hogy ha elmondom hogy egyedül szeretnék felmenni nem engednének. Anyukám simán megtiltja, nem számít hogy 19 éves vagyok. A diákhitelt nem szeretném felvenni, diákmunkát meg majd keresek valamit.
Tudom hogy a hazugság nem helyes, és nem is felnőttes viselkedés, de jelen pillanatban ez tűnik a legcélravezetőbbnek. Ha nem találtam volna ki könyöröghetnék, hisztizhetnék, ígérgethetnék akármit, nem mehetnék sehová :S
"A diákhitelt nem szeretném felvenni"
Mi a fontosabb: az hogy egy pár évig havi 10.000fttsl többet keress, vagy az hogy kövesd az álmaid?
Tedd fel a kérdést magadnak: 30 évesen szeretnél azon keseregni hogy mi lett volna ha vagy sem?
Szerintem se vegye fel a diákhitelt. Nem is ez a lényeg, lehet hogy elboldogul egyedül is, ha felveszi, de akkor vesszen össze a szüleivel? Szerintem ezt ő sem akarja.
Biztosan van békés megoldás, ami, mint már korábban is beszéltük, a barátok segítsége, esetleg az egyházi kollégium, és őszinte, felelős hozzáállás, amivel meggyőzheti a szüleit. Ez a járható út.
Azt pedig teljesen lehetetlennek tartom, hogy ezt a hazugságot egy évig táplálja, és végül még sikerüljön is.
A szüleid csak találkoznának egyszer azzal a barátoddal mielőtt elmész vele, nem? Emellett lehet hogy Te is belefáradsz. Ha pedig a végén kiderül, és nem Te mondtad el, akkor még meg is értem, ha utána nem támogatják a dolgot.
"Hazudtam. Mit csináljak? Kezdek kiborulni."
Már most kezdesz "kiborulni".
Leírtam hogy szerintem mit csinálj.
Azt várod, hogy valaki innen áldását adja rá, hogy hazudj tovább, és az "célravezető" lesz?
Hazudj tovább és az célravezető lesz. Utána meg írd meg ide, amikor kiderül az igazság, hogy az utánad következők tanuljanak a hibádból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!