Szomszédom hetedikes fia megbukott 2 tantárgyból, a többi is épp csak kettes. Szerintetek nem lenne jobb, ha ismételné az osztályt?
(20:05 vagyok)"az ismételt év alatt fejlődik a gyerek"
- ezzel nem értek egyet, kedves Kérdező.
Lelkicsapásként élné meg, hogy visszavetik és valószínű, a közösség is nehezen fogandá be, kiközösítené.
Ettől még jobban leblokkolna. Ami úgyis valószínű ez van, azért ilyen rosszak az eredményei. Talán az átlagnál jobban hátbavágta a kamaszodás? talán nincs egy követhető apakép? valahogy így kallódnak el ilyen korban..
egy segítő tanár kellene..
Tőlem kértek tanácsot, mert diplomás vagyok
Oda ne rohanjak... és legalább pedagógus végzettséged van? Mert pl. egy közgazdász ehhez annyit ért mint tyúk az ABC-hez.
Szerintem ez egy teljesen normális kérdés volt. Nem értem minek válaszol, aki nem tud semmit mondani. Én inkább aggódást vettem ki a kérdésből, nem pedig azt, hogy unatkozik, és nincs jobb dolga.
Szerintem attól is függ miért bukott meg. Ha nagyon nehezen tanul, akkor lehet, hogy valóban segítene az évismétlés, de abban tényleg van igazság, hogy kudarcként élheti meg. Én azt mondom őt is kérdezzék meg a dologról, csak hogy kiderítsék milyen hatással lenne rá. egyébként ha nem annyira siralmas a helyzet, én is azt javasolnám inkább csinálja meg a pótvizsgákat.
Én inkább aggódást vettem ki a kérdésből, nem pedig azt, hogy unatkozik, és nincs jobb dolga.
Aggódni az ember a családtagjai, szerelme, meg a barátai (esetleg azok közeli hozzátartozói) miatt szokott, nem pedig a szomszédasszony tanulási zavaros, egyértelműen szarul nevelt kölykéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!