Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szomszédom hetedikes fia...

Szomszédom hetedikes fia megbukott 2 tantárgyból, a többi is épp csak kettes. Szerintetek nem lenne jobb, ha ismételné az osztályt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 19:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%
Hát ha engem megkérdeznek valamiről amit nem tudok,akkor azt mondom,hogy nem tudom. Pedig nekem doktorátusom is van.
2011. jún. 18. 20:16
 12/28 anonim ***** válasza:
83%

úgy bírom néha a sok diplomás embert, akik ilyennel felvágnak,mert már nem tudnak hogyan reagálni egyes válaszokra. és akkor jön NEKEM DIPLOMÁM VAN

ez annyira vicces

2011. jún. 18. 20:19
 13/28 anonim ***** válasza:
66%

És a diplomás kérdező itt a gyakorikerdesek.hu -n tölti a szabadidejét...

Az IQ szint pedig nem áll egyenes arányban a tanultsággal, de persze ezt a diplomás kérdező biztos tudja...

2011. jún. 18. 20:27
 14/28 anonim ***** válasza:
72%

Nos, akkor komolyra fordítva:Ha megbukna sem biztos, hogy sokat javulna.Az is lényeges, hogy mi az oka a rossz teljesítménynek.Ezt tudnod kellene diplomás fejjel.

Tehát, ha azért rosszak a jegyei, mert nem érti a tananyagot, annak ellenére, hogy szorgalmasan tanul, akkor segíthetne rajta a bukás, de nem árt kipuhatolni, hogyan érintené lelkileg.Ha elfogadja, hogy ez a saját érdeke, akkor rendben van.Ha nem fogadja el, akkor teljes kudarcként élheti meg, ami csak tovább ronthat az eredményein.

Ha azért áll rosszul, mert hanyag, nem érdekli a tanulás, nos, akkor ha a suliból megy nyugdíjba, akkor sem biztos, hogy javítani fog.Ilyenkor a nevelésen kell elsősorban változtatni.

Mindenesetre legjobb megoldás a nagyobb szülői törődés és a korrepetálás lenne.

2011. jún. 18. 20:28
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nincs diplomám, de gondolkozni anélkül is tudok.
2011. jún. 18. 20:29
 16/28 anonim ***** válasza:
77%

"Nekem szerencsére nincsenek problémáim"

Így hát unatkozol, és más problémáján akarsz csámcsogni.

Tudod, ez nem intelligens jellemre vall.

2011. jún. 18. 20:29
 17/28 anonim ***** válasza:
75%

egyrészt semmi közöd hozzá, a kettes az kettes, még ha csak épphogy megvan is.

másrészt, nem, nem tenne jót neki az évismétlés. volt osztálytársam, aki lebukott hozzánk, ugyanúgy sz*rt az egészbe. egy lány meg megbukott a volt osztályomban hetedik végén, nem tartom vele a kapcsolatot, de szerintem nem javult a tanulmányi eredménye.

inkább a vizsgára való felkészülésben segíts neki!

2011. jún. 18. 20:52
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
A diplomás eszeddel tudhatnád, h semmi közöd hozzá, foglalkozz inkább a saját dolgoddal.
2011. jún. 18. 21:01
 19/28 A kérdező kommentje:
Igaza volt annak, aki azt irta, hogy miért a Gyakorira irtam ki a kérdést. Gondoltam, ennél értelmesebb válaszokat kapok. Például, hogy az ismételt év alatt fejlődik a gyerek, hogy esetleg nyolcadikra beérik egy kicsit, és tanul is. De nem! "Foglalkozz a saját problémáddal"- ennyi tellett Tőletek.
2011. jún. 18. 21:09
 20/28 anonim ***** válasza:
46%
Igazad van kedves Kérdező! Ez a kérdés nem ennek a közönségnek való! Itt nem lehet komoly dolgokról beszélni, annyira felhígult a résztvevők színvonala.
2011. jún. 18. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!