Szomszédom hetedikes fia megbukott 2 tantárgyból, a többi is épp csak kettes. Szerintetek nem lenne jobb, ha ismételné az osztályt?
úgy bírom néha a sok diplomás embert, akik ilyennel felvágnak,mert már nem tudnak hogyan reagálni egyes válaszokra. és akkor jön NEKEM DIPLOMÁM VAN
ez annyira vicces
És a diplomás kérdező itt a gyakorikerdesek.hu -n tölti a szabadidejét...
Az IQ szint pedig nem áll egyenes arányban a tanultsággal, de persze ezt a diplomás kérdező biztos tudja...
Nos, akkor komolyra fordítva:Ha megbukna sem biztos, hogy sokat javulna.Az is lényeges, hogy mi az oka a rossz teljesítménynek.Ezt tudnod kellene diplomás fejjel.
Tehát, ha azért rosszak a jegyei, mert nem érti a tananyagot, annak ellenére, hogy szorgalmasan tanul, akkor segíthetne rajta a bukás, de nem árt kipuhatolni, hogyan érintené lelkileg.Ha elfogadja, hogy ez a saját érdeke, akkor rendben van.Ha nem fogadja el, akkor teljes kudarcként élheti meg, ami csak tovább ronthat az eredményein.
Ha azért áll rosszul, mert hanyag, nem érdekli a tanulás, nos, akkor ha a suliból megy nyugdíjba, akkor sem biztos, hogy javítani fog.Ilyenkor a nevelésen kell elsősorban változtatni.
Mindenesetre legjobb megoldás a nagyobb szülői törődés és a korrepetálás lenne.
"Nekem szerencsére nincsenek problémáim"
Így hát unatkozol, és más problémáján akarsz csámcsogni.
Tudod, ez nem intelligens jellemre vall.
egyrészt semmi közöd hozzá, a kettes az kettes, még ha csak épphogy megvan is.
másrészt, nem, nem tenne jót neki az évismétlés. volt osztálytársam, aki lebukott hozzánk, ugyanúgy sz*rt az egészbe. egy lány meg megbukott a volt osztályomban hetedik végén, nem tartom vele a kapcsolatot, de szerintem nem javult a tanulmányi eredménye.
inkább a vizsgára való felkészülésben segíts neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!