Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom 1éve külföldön van...

Párom 1éve külföldön van korházban.3szor lett volna lehetőség haza hozzák, de állapota romlott. Napokban megprobálta megölni magát, mert idegileg nem birta. Nem jelentkezik, nem elérhető. Nem tudom mit tegyek! Szeretnék tanácsot kérni ti mit tenétek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 12:30
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Apósomat tavaly Frankfurtban kezelték, mert ott kapott agyvérzést. Egy fillérbe nem került, mert a biztositó fizetett mindent. Orvosnak nem kellett pénzt adni. Ha csak megemlitetted volna, hogy fizetsz, megsértődtek volna. Annyi és olyan kaja volt, amilyet csak kivánt. A nővérek naponta többször is bementek hozzé, hogy mire van szüksége. A végén megkapta a számlát, amit a biztositó fizetett. Amikor jobban lett, betették egy mentőautóba és hazahozták a kórház költségére MO-ra.

Németországba senkinek nem kell pénzt utalni sehová. Az orvosnak nem kell pénzt adni soha és a hazaszállitást is meg kell oldani, hiszen EU-s országok vagyunk és olcsóbb a OEP-nek, ha itthon kezelik a beteget, mintha külföldön.

Ez egy jó nagy kamu kérdés, amit úgy tettél fel, hogy nem ismered a részleteket, csak gondolom, unatkozol és kitaláltál egy sztorit.

2009. márc. 24. 12:47
 42/52 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM AZ ÖSZINTE VÁLASZOKAT ÉS HOGY FELNYITOTTÁTOK A SZEMEM!DE A SZERELEM VAKKÁ TESZ ÉS MOST ÍGY JÁRTAM.TANULSÁGOS VOLT EZ NAGYON AZ ÉLETTŐL KAPTAM EGY JÓ NAGY POFONT.IGAZATOK VOLT MA KIDERÜLT!
2009. ápr. 2. 20:44
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt?????
2009. ápr. 3. 08:11
 44/52 A kérdező kommentje:
kiderült a szemétsége!tökre éli világát,volt élettársa keresett meg,aki szegény babát is vár ettől.kiderült soha nem is érzett irántam semmit,egy emberi roncsot csinált belőlem,így jártam.ez egy életre szóló lecke volt nekem.anyagilag,idegileg tönkre mentem és barátaim sincsenek már.
2009. ápr. 3. 08:55
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnalom. :(

Legkozelebb ovatosabban, es sok sikert a talpraallashoz!

2009. ápr. 3. 09:47
 46/52 A kérdező kommentje:
köszönöm és talán másnak is tanulságos lehet az én történetem.
2009. ápr. 3. 09:55
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
Atya ég, mekkora szemét emberek vannak... De hát látod, ha az ember benne van egy helyzetben, akkor talán nem látja úgy a dolgokat mint egy kívülálló. De akkor ezek szerint ebben az átverésben a haverja és a testvére is benne voltak. Hát szép... Ezentúl ne higgy el semmit, amit nem a saját szemeddel látsz.
2009. ápr. 3. 10:03
 48/52 A kérdező kommentje:
szerintem a testvére és ő ugyan az,a haverja tuti benne volt!nem gondoltam volna,hogy én is bele nyúlhatok ilyenbe...de mégis sikerült.
2009. ápr. 3. 10:21
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak, de elképesztő az a naivság, ahogy belementél a dologba. Nem tudom megérteni és számomra megdöbbentő, hogy miért nem próbáltad felvenni a kapcsolatot a kórházzal, követséggel. Sajnálom, hogy a saját károdon kellett megtanulni, hogy ma már kicsi a világ, Németország nincs messze, telefonálni mindenhová lehet.

Szedd össze magad és próbáld visszaszerezni a régi barátaid. Akik szerettek, azok meg fognak érteni.

2009. ápr. 3. 11:53
 50/52 A kérdező kommentje:
én sem értem magam hogy ilyen hülye hogy lehettem,vakon megbízni...sajnos ilyen a természetem inkább szeretek adni mint kapni,ezt a gyengeségemet használta ki, baromira naiv voltam,most fizetek ezért rendesen.Nagyon szégyenlem,hogy így jártam. Most az is kiderült ki igaz barát,mert még az smseimre sem válaszoltak.Nem kerestek mivan velem.
2009. ápr. 3. 12:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!