Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom 1éve külföldön van...

Párom 1éve külföldön van korházban.3szor lett volna lehetőség haza hozzák, de állapota romlott. Napokban megprobálta megölni magát, mert idegileg nem birta. Nem jelentkezik, nem elérhető. Nem tudom mit tegyek! Szeretnék tanácsot kérni ti mit tenétek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 12:30
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
87%

utolsó:BRAVÓ!!!!

BELŐLEM SZÓLTÁL!!!!!

2009. márc. 23. 13:13
 12/52 A kérdező kommentje:
kösszi a válaszokat.Remélem nem lesztek ilyen helyzetben!Mert ilyen tanácsot és választ adni a legkönnyeb,szerintem ti nem voltatok még ilyen közelsem hasonló helyzetben.
2009. márc. 23. 13:16
 13/52 anonim ***** válasza:
45%

Hajjaj, dehogynem... Csak én inkább megoldottam a problémát. Csak nagyon zavaros a történeted és sok helyen nem igazán valóságos.

utolsó előtti válaszoló

2009. márc. 23. 13:17
 14/52 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van,de ugy érzem én mindent megtettem,de mit tegyek hogy ha a családja ilyen elutasító?Anyagilag idegileg tönkre mentem az egészbe, ezért is fordultam tanácsért.
2009. márc. 23. 13:25
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet fogadni egy magánmentőt, aki hazahozná? Egy éve nem szállítható? Alig ismered, de egy éve vársz rá?
2009. márc. 23. 13:32
 16/52 anonim ***** válasza:
90%

Azért ilyen nincs, hogy egy éven nem voltál nála, nem láttad és azt sem tudod, mi van vele.

Ülj fel egy repülőre és menj. Kérj kölcsön. Hivd fel a bátyját, az anyját, a barátját, hogy

adjanak pénzt. A gyerekedet bizd rá valakire egy-két napra. Nem fog belehalni.

És mi az, hogy te fizetted a gyógyszereit? És közben nem tudod a kórház számát, de innen utaltad a pénzt vagy mi? De ilyen nincs. Én is éltem külföldön, Németországban és apósom ott volt beteg. A gyógyszereket nem nekünk kellett állni, hanem természetesen a biztositónak.

Sőt! Apukám is halálos beteg, rákos volt amerikában és Mo-n akart meghalni. Ekkor megegyeztünk a biztositóval és kifizette a 3 helyet a repólőn, mert csak fekve lehetett szállitani és még egy ápolónőt is adtak mellé.

A sztoridban valami nagyon nem stimmel. Ha valamit nagyon akarunk, akkor meg lehet oldani. Én biztos nem ültem volna itthon egy évig és várom, hogy valaki segitsen. Felkerestem volna az összes szervet, aki ilyen esetben segithet és nem lennék szégyenlős segitséget kérni.

2009. márc. 23. 13:34
 17/52 anonim ***** válasza:
100%
Már megbocsáss, de ha nem tudod a kórház elérhetőségét, soha nem látogattad a párodat, sőt a leírásod alapján inkább valami korábbi futó kapcsolatnak tűnik az egész, mint tényleges párkapcsolatnak, biztos vagy benne egyáltalán, hogy tényleg a kórházi ágyat nyomja, nem csak átvág a haverjával együtt, és csak a pénzt húzzák ki belőled? Nekem ennek nagyon szélhámosság szaga van.
2009. márc. 23. 13:46
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már az is necces, hogy a pénzed kell, de azért az elérhetőségét senki nem akarja megadni. Lehet, hogy az "anyós" is azért néz rád ferde szemmel, mert esetleg tudja, hogy a fiacskája a feleségével él boldogan külföldön (ha egyáltalán ott van, nem itthon bújkál előled), és nem érti, minek kell veled kavarnia.
2009. márc. 23. 13:59
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

Itt valami vagy nagyon nem igaz, vagy nagyon átvertek. Azt csak tudod, hogy melyik városban van? Itt a net, keresd ki a kórházakat abban a városban és hivogasd végig őket.

Kinek adtál pénzt? A bátyának, akinek a számát se tudod? Vagy az anyjának aki nem beszél veled? Ha utaltad a pénzt, akkor csak tudod, hogy hová?

Ott a fapados repülő, az éjszakai vonat, 25-30 ezerből akárhová el lehet jutni Európában. Miért nem mentél eddig ki?

Nagyon nem értem a sztorit.

2009. márc. 23. 14:15
 20/52 A kérdező kommentje:
Különböző szervezetekhez fordultam segítségért,de ők nem tudtak segíteni.Már rengeteg adosságom van,amit lehetett pénzért eladtam.Nem gondolom hogy hazudna és pénzzel huzna le,mert az utobbi időben már nem tudtam csak pár ezer forinttal segíteni,tudja nincs már pénzem még is keresett.
2009. márc. 23. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!