Párom 1éve külföldön van korházban.3szor lett volna lehetőség haza hozzák, de állapota romlott. Napokban megprobálta megölni magát, mert idegileg nem birta. Nem jelentkezik, nem elérhető. Nem tudom mit tegyek! Szeretnék tanácsot kérni ti mit tenétek?
De sosem kerdezted tole, hol van pontosan? 1 eve nem is lattad? Hova utaltad a penzt? Ezekbol az adatokbol + internet siman le lehet nyomozni a korhaz adatait.
Szerintem vagy te ferditesz es hagysz ki valami lenyegeset a sztoribol, vagy tenyleg nagyon atvertek.
Bar szerintem elobbi. Nem hiszem el, hogy penzelsz valakit, akinek a csaladjat sem ismered, es akire a sajat csaladja sem figyel, es meg csak azt sem tudod, hol van. Gyanus.
1. Ha egy magyarországon biztosított ember külföldön megbetegszik, akkor a kórházi költségeket nem a hozzátartozóknak kell állni, hanem a két biztosító (a külföldi kórház és az OEP) rendezi egymás között.
2. Ezért nem is a hozzátartozók "utalgatnak" pénzeket hanem a biztosítók intézik egymás között-
3.Mivel az OEP-nek érdeke, hogy minél olcsóbban megússza a dolgot, ezért a lehető leghamarabb hazahozza a beteget, ha kell, akkor mentőrepülővel (egy barátomat is így hozták haza)
4. Ez igaz az összes országra, amivel Magyarországnak szerződése van, és mivel most állítólag fizet valamit a biztosító, akkor itt olyan országról van szó ami szerződéses.
Munkahelyi baleset miatti daganatos- és szívprobléma?
Magyar kórházban zárlat és ezért nem hozták haza? Más kórház nincs itthon?
Figyelj, most még 30 dologba tudnék belekötni (hol dolgoznak sugárveszélyes helyen biztosítás nélkül, miért nem hozták azonnal haza, 1 év után már bármelyik kórház fogadhatta volna, ha elindultak volna vele.... stb.)
De ha nem kamuzól, akkor szerintem itt téged vertek át.
Keresd ki a városban lévő kórházak telefonszámát és hívd végig őket. Ha a haver tudja kérd el tőle.
Nem gyanus, hogy te csak fizetsz, de semmi konkrét infód nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!