Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom 1éve külföldön van...

Párom 1éve külföldön van korházban.3szor lett volna lehetőség haza hozzák, de állapota romlott. Napokban megprobálta megölni magát, mert idegileg nem birta. Nem jelentkezik, nem elérhető. Nem tudom mit tegyek! Szeretnék tanácsot kérni ti mit tenétek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 12:30
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

De ha van biztositása, akkor miért kellett neked eladósodni? Fizessen a biztositó. Márpedig azt mondod, hogy van biztositás, hiszen most állitólag fog fizetni.

Nem értem. Téged itt nagyon becsapnak. Máskülönben meg minek fizettél, ha pontosan nem is tudsz semmit?

A pénzt nem a hozzátartozók szokták csak úgy maguktól utalni, hanem a biztositók egymás között megoldják.

És egyébként is mire fel fizettél és kinek? Csak úgy fogtad magad és utaltál? Hová, kinek, milyen számlára és miért? A biztositó vagy a kórház még csak egy számlát sem küldött, amin elérhetőség van? Ennek ellenére utaltál jó sok pénz valahova, amit nem is tudod hol van?

És a biztositót meg lehet kérni olyanra is, hogy a hozzátartozó kiutazását és külföldi tartózkodását fizesse.

Magyarországon meg nem csak egy kórház van. Ha az egyikbe éppen akkor zárlat volt, akkor egy másikba vitték volna.

ÁÁÁ, nagyon nagy zavar van ebben az ügyben és ha nem kamu a kérdés, akkor téged nagyon átver az állitólagos párod, röhög a markában és él a pénzedből.

2009. márc. 23. 15:06
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

Jut még eszembe: (bár tuti átvertek)

Hívd fel a magyar követséget abban az országban. Ha már egy éve ott van kórházban valaki, akkor a követség tud róla, rendszeresen látogatják... stb. megelőlegezik a hazautazását...

Ha félsz kórházakat idegen nyelven végighivogatni, akkor a követségen magyarul tudók vannak, beszélj velük.

2009. márc. 23. 15:13
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Szia, o a ferjed, vagy csak egy lazabb kapcsolatod? O a gyereked apja amugy?

Csak azert, mert eleg furcsa a stori, a legfurcsabb az, hogy nem tudod a korhaz szamat. Egy ev alatt gondolom megkerdezted pontosan hogy mi a korhaz neve, cime, nem?

2009. márc. 23. 16:12
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez hihetetlen...ha az én párom lenne korházban egy éve, én nem gondolkodnék ennyit és nem hinnék senkinek, felkutatnám, hogy hol van és vele lennék, elvégre a PÁROM, vagyis a társam. Hol van??? Miért nem irod oda h hol van, melyik országban??

Szereted??? nem lehet tudni, hogy mi van, hol van, miért van ott, te nem tudod hol van, nem méssz hozzá, küldöd a pénzt, nem beszélsz a szüleivel, mindig közbe jön vmi ha haza akarják hozni....itt vmi nem tiszta, lehet h nem tudsz róla, de vedd észre, hogy nagy a köd.

vigyázz magadra és járj utánna..ne hagyd magad becsapni

2009. márc. 23. 18:42
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
bocsänat hogy megkerdezem..de biztos beteg a pasi?lehet ezt hazudta és éli kis vilägät....te meg utalod a "gyogyszer"pénzt...
2009. márc. 23. 22:17
 36/52 A kérdező kommentje:
Németországban van.A korház számát és a nevét már egyszer megadta, de vhova elkavartam.Nem akarom ugy érezze nem bizom benne.Szeretem és azt szeretném meggyógyuljon.Hát igen már 1éve várok rá,mert szeretem.
2009. márc. 24. 06:38
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Ne hülyíts minket légyszives. Elkavartad a telefonszámot....."úgy érezze nem bízom benne".......

Ha valakinek a párja Németországban lenne kórházban, akkor felülne egy 1 eurós repülőre és kihúzna megnézni, hogy hol és hogy van, (én azt gondoltam valami Fidzsi-szigetek, ahová nehéz eljutni)

Németországban nem kérnek semmi pénzt kórházban előre. Soha, senkitől. Az egyik legfejlettebb szociális rendszere van, még hajléktalant, külföldit is ellátják.

Szinte naponta hoznak haza onnan magyarokat.

Ennyire naiv és hiszékeny nem lehet senki, most kamuzol?

2009. márc. 24. 07:34
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

HAGGYÁTOK MÁÁÁÁÁÁR!!!!!!

KAMU!!!

2009. márc. 24. 08:36
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd már, hogy Németországba nem tudsz kijutni? Nincs egyetlen egy autóval rendelkező ismerősöd? Én sem vagyok gazdag (én vagyok az egyedülálló anyuka), sőt, nagyon nincs pénzem, de pont múltkor barátnőmmel (aki ugyan ilyen helyzetben van) kitaláltuk, hogy ki kéne menni németországba venni ezt azt, ami kint még így is olcsóbb. Egy hét alatt leszerveztem, hogy legyen valaki aki kimegy kocsival, és legyünk az autóban öten, benzinpénzt öt felé elosztottuk és mindenki jól járt. Ha nem is egy hét alatt de egy év alatt nem hiszem el, hogy nem tudtál volna te is megszervezni egy ilyen utat. Reggel indulni, este hazajönni, ezt azért bárki meg tudja tenni.

Itt valami nagyon sántít. És nem csak az, hogy egy éve képtelen vagy kiutazni. A párod anyjának meg el nem tudom képzelni, miért nem lehet megmondani, hogy a fia kórházban van. Akkor talán nem te fizetnél egyedül mindent (amit szerintem amúgy sem kell neked megtenni, de induljunk ki ebből). És azért egy anyának csak tudnia kell róla, hogy a fia már egy éve kórházban van. Még ha annyira nincsenek is jóban.

Szóval a kérdésedben azt íratd, hogy szerenél tanácsot kérni, hogy mi mit tennénk. Hát én azt tenném, hogy: beszélnék az anyjával, elmondanám neki, hogy mi a helyzet, és hogy egyedül nem győzöm ezeket fizetni, legyenek kedvesek legalább a felét állni, hiszen mégis az ő fiuk. Aztán megkérném őket, hogy együtt menjünk ki hozzá, látogassuk meg, szedjünk össze egy autónyi embert meg valakit akinek van autója (talán a szüleinek van is), mert biztos szerené, ha meglátogatná a családja. Én ezt tenném, bár nem vagyok benne egészen biztos, hogy amit te mondasz, az fedi a valóságot. De ha ebből a sztoriból indulunk ki akkor ezt tenném. És persze a neten rákeresnék a kórházra, megkeresném a címet, telefonszámot.

2009. márc. 24. 12:38
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

Ja én is szt hittem, minimum Ausztráliáig kellene utazni. De Németországba? Hagyál már! Beülsz az autóba és egy nap alatt ott vagy. Vagy busszal, fapados repülövel is el lehet menni. Na tudod kinek kamuzzál itt? Ekkora egy átverést.

A pasi éli világát, te meg itthon menj tönkre. De tudod mit, ha ennyire naiv vagy, hogy igy be tudnak palizni, akkor meg is érdemled. Nekem az első dolgom lett volna, hogy kiutazok hozzá és megnézem mi a helyzet. Nem még várok a semmire és utalgatok mindenféle pénzeket és nem is tudom, hova.

Elkeverted a kórház számát, mi? De közben a számlaszámot tudod, amire utalni kell. Gratulálok!

2009. márc. 24. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!