Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye, hogy egy...

Mennyi az esélye, hogy egy 50-es férfi csak "kislányként" tekint egy 20 éves lányra?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 18:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
48%

Egy 20 éves lány már nem gyerek, hanem fiatal nő.

Egy 50 éves férfi pedig nem bácsi, hanem érett férfi.

Tehát nem beteges a kapcsolat, de azért furcsa, mert egy 20 éves lány előtt még előtte áll minden, egy 50 éves férfi meg már középkorú, és sokat tapasztalt.

Nem egymáshoz valók, sem szerelemben, sem barátságban.

Persze a kivétel erősíti a szabályt.

2011. jún. 21. 08:50
 32/36 anonim ***** válasza:
9%

Azért itt is ez a kettős mérce uralkodik!

Néhány kérdéssel odébb, egy középkorú hölgy írta, hogy házasodni készül egy nála 20 évvel fiatalabb fiúval és gyereket is szeretnének...

Ott ugyanezek a válaszolók szinte kivétel nélkül, azt írták, hogy "egészségetekre", "gratulálunk" stb...

De amennyiben fordítva van a helyzet, akkor "az idősebb férfi a gaz csábító"

és a huszonéves leányka, meg "naiv, ártatlan és csak kihasználják".

Ha bele olvastok egy kicsit a Gyik.-nak a szex-rovatába, akkor a 14-16 éves leánykáknak, már olyan szexuális múltjuk van, hogy egy huszonéves lány, már kiégett nyanyának számít, mellettük, nem pedig ártatlannak és naivnak!!

Huszonévesen, már sok-sok szexuális kapcsolaton is túl lehet...

(Természetesen tisztelet a kivételnek.)

50 éves pasiban is sokféle létezik.

(Nem csak alkesz, vagy csak rokkant-nyugdíjas létezik!)

Léteznek, finom modorú, ápolt, kulturált, igen komoly egzisztenciával rendelkező olyan 50-es urak is, akikről meg sem mondjátok, hogy hány éves, mert esetleg 30-nak sem látszódik.

Ha egy lány érettebben gondolkodik, akkor nem egy korabeli fiút választ, akivel max. egy albérletben tud majd "romantikázni"...

Pl.: George Clooney is 50 éves és nem győzi elhajtani a rajongók hadát, ahol a tinitől a nagymamáig, mindenki ugrana és még csettintenie sem kellene.

Persze azok az otthon unatkozó kis-csajok, akik itt mindenkit csak lepontoznak, meg sem értik, hogy itt miről van szó.

Pedig van élet a diszkón túl is és nem csak olyan "kultúrájú" pasik léteznek, akiktől csak azt halljátok, hogy: "jó a csöcs*öd, kő kóla?"

2011. jún. 21. 13:17
 33/36 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. Én sem tudtam volna jobban megfogalmazni. hozzátenném, hogy az idősebb korosztály még tud udvarolni, ami (bármilyen nagy feministák is vagyunk) kell minden nőnek, mint egy falat kenyér az éhezőnek. A mai ifjak meg csak a fent emlitett mondatig jutnak el, ha eljutnak.
2011. jún. 21. 14:38
 34/36 A kérdező kommentje:

00:50, Valami társaságból szedte össze, ismerős ismerőse volt, ők meg jóban lettek. Én nem ismerem, egyszer nekem is volt egy ilyen gondolatom, hogy mi lenne, ha összetalálkoznánk, de aztán úgy voltam vele, hogy kár ebbe bármilyen módon beleavatkozni. Csak idegesítem magam, ő már felnőtt nő, úgyse tehetek semmit.. csak gondoltam itt azért felteszem ezt a kérdést, hogy mennyire lehet elhinni az „apuka-kislány” kapcsolatot.

Abban igazad lehet, hogy amíg áradozik róla, talán nincs félni valóm.

07:39, jaj, ne is mondd, hogy „biztos nagyon vigyáz rá”.. remélem hozzá se nyúl! De köszönöm a sok választ!:)

13:17, Azért az első általad említett esetben te sem látod túl átfogóan a dolgokat. Itt sem írta senki, hogy az a „szemét öregúr”, és „szegény naiv kislányom”. Konkrétan az egyik válaszoló esetéhez álltak így az emberek – Téged leszámítva –, mert ő azt állította, hogy kihasználták, mikor bízott a férfiban, miért ne lehetne erre példa? Gondolom a házasodni készülő középkorú hölgy és barátja meg azt írták hej, de boldogok, amihez logikusan gratulálnak az emberek.

2011. jún. 21. 14:44
 35/36 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 13:17-es vagyok.

Szépen leírtam tegnap,

így nem értetted meg kedves kérdező.

Most leírom másképpen:

Miért feltételezitek, hogy egy -JÓ EGZISZTENCIÁJÚ- ötvenes pasi, aki bármit megengedhet magának anyagilag, aki minden ujjára kap tíz lányt is...

...ha éppen "csajozni akar", akkor megvakul, vagy meghülyül hirtelen és majd egy reumás, elhízott, slampos 50-es nyanyát ültet be a legújabb sportkocsijába,

akit utána már csak a tüzoltók tudnak majd daruval kiszabadítani a mély ülésből?

Akkora a túlkínálat a fiatal, kínálkozó és mindenre kapható leánykákból, hogy hü*lye lenne nem élni a kínálkozó lehetőségekkel.

Ha te bemész a boltba, nem az az első kérdésed, hogy friss-e a felvágott?

Vagy te inkább azt mondod a hentesnek, hogy látsz ott a sarokban egy ottfelejtett, ráncos, megfonnyadt, zöldülő, büdös kis darabkát és azt kéred??

...és nem pedig a friss, jó illatú, majd' ki csattanót??!!

Amúgy a mostani lányok nagy része olyan sötét,

hogy a negró világít a szájukban és hihetetlenül sokat képzelnek magukról...

Holott (sokszor) csak egyetlen "kincsük" van.....

....és az is lyukas!!!

(...és kitudja, hogy már mióta?!)

Minden viccnek van valóság alapja, még, ha nem is esik jól!

Itt egy példa:

A Kón bácsi nősül és elvesz egy 20 éves csajt.

Mondják neki -rosszallóan- jó, jó, de mi lesz később, úgy 5-10 év múlva.

Mi lenne, mi lenne?

Hát kirúgom a vén boszorkányt és keresek egy fiatalabbat.

2011. jún. 22. 10:34
 36/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszoló, hogy leírtad másképpen.. de te sem értetted, amit én írtam. Konkrétan CSAK AZT kifogásoltam, miért oltasz le egy olyan válaszolót, aki nem ebből a hülye p*csa kategóriából lépett ki, akiről lassan esettanulmányt gyártasz?? Te is csak meghallod, hogy idősebb úr, fiatal lány, és már ugrasz, hogy előadd ezt a meglátásodat.. pedig elég nevetséges a friss felvágotthoz, rohadt szőlőhöz hasonlítani egy EMBERT. Persze, biztos bőven vannak, akik így gondolkodnak. Hát egészségükre!
2011. jún. 22. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!