Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye, hogy egy...

Mennyi az esélye, hogy egy 50-es férfi csak "kislányként" tekint egy 20 éves lányra?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 18:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
32%

17:38-asnak. Kíváncsi lennék a korodra és a nemedre, vagy, hogy volt-e ilyen tapasztalatod.

Én elhiszem az előzőt. Igaz, hogy én már 30 vagyok, de látom a mostani 20-24 éves lányokat. Nagyon felnőttnek hiszik magukat, de mellette iszonyú butusok és naivak. Simán kihasználhatják őket az idősebb, tapasztaltabb férfiak, akiknek pont az ilyen alakítható, szófogadó, rajongó lánykák kellenek.

A kérdezőnek: nekem is volt 2 idősebb pasim is (10 év). Tapasztalatnak pont jó volt. Most én is férjnél vagyok, aki 1 évvel idősebb nálam, mert megtanultam, hogy borzalmas a nagy korkülönbség. :) Előtte persze azt hittem, hogy idősebb férfira van szükségem, mert azok már komolyabbak, stb. Hogy lehettem anno ilyen hülye? :))

Talán a Te lányod is erre a következtetésre jut majd.

2011. jún. 20. 17:58
 22/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat!

Akkor szerintetek, ha a lányom netán "kelleti magát" neki, akkor pláne nem fogja visszautasítani őt a pali?

Persze bízhatok abban, ami többetekkel megesett, hogy egy idő után visszataláltatok a saját korosztályotokhoz.. de azért nagyon nem lennék nyugodt, ha ezek szexelnének. Esetleg becsúszik egy gyerek egy ilyen idős embertől. Bele se merek gondolni!

2011. jún. 20. 18:05
 23/36 anonim ***** válasza:
Eléggé nagy.
2011. jún. 20. 18:13
 24/36 anonim ***** válasza:
90%

a 17:12-es vagyok, akit lehurrogott az utánam lévö!

Igen, jelen voltam, de nem úgy álltam a brátságunkhoz, ahogy ö gondolta,: én nem kellettem magam stb...,hanem manipulálva lettem..és ezért bánom már. Ma 38 évesen 3 gyerekes boldog anyaként szólok a kérdéshez hozzá.

Kérdezö, szerintem ha jó viszonyod van a lányoddal beszélgess el vele, meglátod rajta hogy áll a dologhoz, de attól nyugodtan elmondhatod neki,(hisz felnött már), hogy nem lenne jó ha esetleg gyerek születne ebböl a "barátságból" és hogy aggódsz érte. Talán akkor kinyílík feléd és elmondd neked dolgokat.Bizalmasan megértöen a legjobb megoldást el lehet elérni.

2011. jún. 20. 20:53
 25/36 A kérdező kommentje:

Utolsó, írnál egy kicsit róla, hogy nézett ki ez a manipulálás? Egyébként én elhiszem, hogy kihasznált, és nem lehet mindenesetben visszadobni a labdát, hogy "kettőn áll a vásár", hiszen én is látom a lányomon, hogy mennyire gyerek még. Most az, hogy valaki "hivatalosan" 2 vagy 4 éve felnőtt korú, az aztán hatalmas élettapasztalattal jár együtt, és vessen magára ha belekeveredik valamibe.. Szóval elég egyenlőtlen a viszony, ha egy sokat megélt ember kerül össze egy naiv, fiatal valakivel.

Az a baj, hogy elég hullámzó a viszonyunk a lányommal.. pl. erről a pasiról nagyon szeret áradozni, hogy mit mondott, hogy reagált, min nevettek stb., de ha továbbvinném a témát, hogy mégis milyen viszonyban vannak, eleinte még belőtte ezt az "apa lánya" dolgot, de most már inkább elzárkózik. Szóval ezek után pláne érdekelne, neked miket mondott az az ember, esetleg mi lehet intő jel.

2011. jún. 20. 21:49
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem annak igen nagy az esélye, hogy egy 50 éves férfi nőként tekint egy 20 éves lányra... (Hisz egy 20 éves elviekben már nem gyerek, s nem is kamasz...)

Viszont, annak, hogy a lányod férfiként tekint a fickóra, elég kicsi az esélye.

Az 50 éves férfinak, attól mert 50, még van szeme... Látja, hogy csinos a lány... Illetve, anno az ő felesége is 20 év körüli lehetett, mikor megházasodtak és gyereket nemzettek... Érted?

Szerintem simán tekinthet nőként rá. Ettől még nem pedofil. Aki ezt írta, az borzasztóan buta. A pedofil az, aki a gyerekeket szereti, mégpedig az olyan gyerekeket, akiken nem látszanak még a külső nemi jellegek (ovis, kisiskolás)

Viszont a lányod minden bizonnyal tényleg csak barátként tekint rá. Természetesen nem azt mondom, hogy az a férfi 100%-hogy nőként néz a lányodra... Lehet Ő is "csak" barátkozni akar...

2011. jún. 20. 22:55
 27/36 anonim ***** válasza:

Ja, még annyit, hogy én 22 éves vagyok, és nem egy 50-55 év körüli férfi ismerősöm van, aki tudom, hogy nőként tekint rám... Sokszor bókolnak, és flörtölni is próbálnak.. Látom

a nézésükből, hogy nem kislány vagyok a szemükben. Habár, legtöbben tudják, hogy nemrég mentem férjhez, az is lehet, hogy emiatt nem vagyok "kicsi" a szemükben...

2011. jún. 20. 23:01
 28/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:58

Az én férjem 12 évvel idősebb nálam, mégis tökéletes a párkapcsolatunk... Szerintem nem azon múlik a boldogság, hogy a párod idősebb e nálad 10 évvel, vagy nem..

2011. jún. 20. 23:09
 29/36 anonim ***** válasza:

Amíg ilyen sokat mesél a pasiról, addig valószínű nincs miért aggódnod.

Viszont intő jel az, hogy kezd magába zárkózni, ha komolyabbra fordítod a szót. Valószínű érzi, hogy nem helyeselnéd az érzéseit.

Én a helyedben akkor kezdenék aggódni, amikor nem hallok többet a pasiról, mert az egy jel lehet arra, hogy átlépték a "határt", és inkább próbál úgy csinálni, mintha kapcsolatban sem lenne vele :)

Egyébként honnan ismeri? Te ismered?

Nagyon gáz ötlet lenne, ha te is megismerkednél vele?

Ha nincs hátsó szándéka a lányodnak, biztos szívesen bemutat neki.

Legalábbis én így tennék 23 évesen.

2011. jún. 21. 00:50
 30/36 anonim ***** válasza:
0%

Tegnapi 17:10-es vagyok.

Szerintem különösebben nem kell aggódnod még akkor sem ha szexelnek, azért a pasi szerintem nagyon vigyáz rá, hogy ne ejtse teherbe a lányod, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, amikor atz 50-es korosztályra buktam, hát mindegyik igen óvatos volt:))Emiatt én nem aggódnék.Amúgy nekem sem vált hátrányomra, hogy idősebb férfiak is voltak az életemben, akkor és ott jó volt az, én is meséltem édesanyámnak róla, aki nem csinált különösebb ügyet belőle, jól tudta, hogy nem férjhez akarok menni, csak ettől már nagylánynak éreztem magam:)

Szerintem hagyd a lányodat, hogy kiélje magát, később a saját korosztályából választ majd férjet magának, addig meg jobb is ha tapasztaltabb férfiakkal van együtt.

A korkülönbségről annyit, hogy azért minimum 3 év szerintem kell a férfi javára, sajnos a természet olyan, hogy a nők gyorsabban megöregednek (egy 50 éves nő akármilyen jól is tartja magát már nem olyan kívánatos, ellenben egy ápolt 50-es pasi, őszülő halántékkal borzasztó sármos tud lenni)szóval nem hátrány ha van néhány év a férfi javára.

A férjem 7 évvel idősebb, nekünk ez éppen optimális, mikor ő 50 lesz én még "csak" 43, tehát viszonylag egy fiatal feleség lesz mellette, ami egy férfinál nem mellékes, valljuk be:)

2011. jún. 21. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!