Mennyi az esélye, hogy egy 50-es férfi csak "kislányként" tekint egy 20 éves lányra?
Háát, apuka azért vigyázz, tartsd nyitva a szemed.
Van a lányodnak barátja?
Én sajnos nem vagyok ilyen téren annyira naiv, hogy elhiggyem, csak baráti a kapcsolat. Legalábbis egyik részről valószínűleg nem. Férfi és nő között nem barátság szokott szövődni, és a korkülönbség se számít már manapság,
Annyi 50es, kapuzárási pánikkal küzdő pasi tart 20onéves szeretőt.
Pont a héten próbálkozott be nálam egy. Bár ő nagyon rosszul kezdte, szóval még beszélgetés se alakult belőle..
Na mindegy, az megnyugtató lenne, ha a lányod egy korabelibe lenne szerelmes.
Anyuka vagyok.:) Köszönöm a válaszokat!
Hát az utóbbi észrevételek nem nyugtattak meg... Nincs a lányomnak barátja, erre az emberre meg nagyon fölnéz. Ezért érzem azt, hogy valamilyen szinten csak abban tudok bízni, hogy egy 50-es ember nem fog másként tekinteni rá, mint egy kislányra (amúgy lélekben még tényleg nagyon az). De valahol nekem is vannak hasonló félelmeim mint amit írtatok is, hogy ki tudja milyen kapuzárási pánikja lehet a pasinak, és körülötte legyeskedik egy ilyen fiatal lány..
Annyira imádom, mikor valaki a pedofil szóval dobálózik egy 20 éves felnőtt nő esetében. Nem 6 évesről van szó könyörgöm. Ott valóban pedofil lenne az illető. Egy 50-es férfinak miért ne jöhetne be egy 20 éves felnőtt nő?
Bocs kérdező, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de ezen a pedofilos dolgon kicsit kiakadtam.
Ha az én lányomról lenne szó (Ő 9 éves, tehát nála valóban pedofil lenne az illető), nem tudom, mit gondolnék. Megpróbálnám megfigyelni, hogy hogy viselkednek. Azért lehet férfi-nő barátság, legyen bármekkora a korkülömbség.
Ne a szavakra, a gesztusokra figyelj. Ha van köztünk valami, de nem komoly, akkor nincs gond, de ha komoly, akkor esetleg gáz van. De az sem feltétlenül rossz dolog.
Ki kell ábrándítsalak, nem plátói kapcsolat van köztük.
Én 20-as éveimben az 50-es pasikra buktam( apakomplexusom van,gondolom ez is oka lehetett), egyik sem utasított vissza, természetesen legyezte a hiúságukat egy ennyivel fiatalabb lány, sokuknak idősebb gyerekei voltak mint én.
De nyugi: felnőttem, férjhez mentem egy 7 évvel idősebb férfihoz és így 30-on túl már cseppet sem vonzódom az 50-esekhez:) Szóval kinövi majd a lányod is!
De ne áltasd magad, bizony szexelnek, többről nem is nagyon szólnak ezek a "barátságok":)
Én csak saját tapasztlatomból beszélek. 22 éves koromban történt hasonló mint a lányoddal. Nekem igaz nem volt apám, vagyis a neveltetésemben nem vett részt, ezért nálam apakomlexus volt..én is felnéztem rá, bíztam benne..de ö, visszaélt a bizalmammal, holott velem egy évvek idösebb volt a saját lánya!! Én apát, barátot láttam
benne, ö nöt látott bennem, semmi esetre sem a kislányát...és én sajnos bedöltem neki, amit most nagyon bánok. Igen szivesen kihasználják az ilyen pasik a kis naiv lányokat, úgyhogy résen légy!
17:12-esnek:
""22 éves koromban történt hasonló mint a lányoddal.
..de ö, visszaélt a bizalmammal...és én sajnos bedöltem neki, amit most nagyon bánok.... Igen szivesen kihasználják az ilyen pasik a kis naiv lányokat, úgyhogy résen légy!""
22 évesen elcsábítottál egy 50-es urat és most az egészet az ő nyakába akarod varrni!!
Te meg ott sem voltál... Mi?!
Hát 22 évesen, sok minden voltál már, csak nem éppen egy "kis naív lányka""
Sajnálkozni kell rajtad, ahogyan gerictelenül beállítod a dolgot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!