Ugye, hogy önzőség az is, ha vmit adunk a párunknak, de érdekünk fűzödik hozzá csak azért adjuk és az orra alá dörgöljük?
szóval a párom, amikor kapok tőle vmit (amire szükségem lenne, soha semmit)de pl ad telora, bérletre pénzt (hogy őt fel tudjam hívni, meg utazgatni hozzá) ezekből azt vonja le, hogy ő milyen önzetlen és odaadó, holott a bnőim és a kolleganőim olyanokat mesélnek, hogy a manikűrösüktől kezdve a kocsijukon át mindent a párjuk fizet nekik, sőt! a párjuk mondja nekik, hogy vegyék mindezt igénybe, hogy az ő felesége szép legyen és kvalifikált.
az én párom mindig is sajnált tőlem mindent, zavarta, ha a rezsimre nem volt elég pénzem, mert nyarvogok, de eszébe nem jutott volna segíteni nekem, sőt ki is jelentette, hogy semmilyen saját költségemben nem segít, ajándék az más.
és tökéletes önzetlennek látja magát.
félreértések elkerülése végett, NEM A PÉNZÉRE PÁLYÁZOM, csak választ szeretnék arra, hogy ott kezdődik az önzőség, hogy sajnálunk mindent a másiktól, de ott folytatódik, ha bármit adunk, azt felemlegetjük neki, számolgatjuk, hogy mikor mennyit költöttünk a másikra, és mielőtt adunk valamit ALAPOSAN átgondoljuk.
nos?
nincsenek elvárásaim, csak annyi ne önzetlennek nevezze magát.
amúgy megbeszélni semmit nem lehet vele, mert mindent támadásnak vesz és balhézik.
annyira nem látsz bele a kapcsolatunkba
egyáltalán nem bánik velem egyenrangú félként
rendkívül uralkodós típus
emellett meg rendkívül önző
amíg én apait anyait beleadok anyagilag is ebbe a kapcsolatba, neki mintha a fogát húznák
más bnőimtől meg azt hallom, hogy úgy bánik a párja pénzével, mintha a sajátja lenne
aminek ráadásul örül is a párjuk - örömmel költenek a szerelmükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!