Ugye, hogy önzőség az is, ha vmit adunk a párunknak, de érdekünk fűzödik hozzá csak azért adjuk és az orra alá dörgöljük?
szóval a párom, amikor kapok tőle vmit (amire szükségem lenne, soha semmit)de pl ad telora, bérletre pénzt (hogy őt fel tudjam hívni, meg utazgatni hozzá) ezekből azt vonja le, hogy ő milyen önzetlen és odaadó, holott a bnőim és a kolleganőim olyanokat mesélnek, hogy a manikűrösüktől kezdve a kocsijukon át mindent a párjuk fizet nekik, sőt! a párjuk mondja nekik, hogy vegyék mindezt igénybe, hogy az ő felesége szép legyen és kvalifikált.
az én párom mindig is sajnált tőlem mindent, zavarta, ha a rezsimre nem volt elég pénzem, mert nyarvogok, de eszébe nem jutott volna segíteni nekem, sőt ki is jelentette, hogy semmilyen saját költségemben nem segít, ajándék az más.
és tökéletes önzetlennek látja magát.
félreértések elkerülése végett, NEM A PÉNZÉRE PÁLYÁZOM, csak választ szeretnék arra, hogy ott kezdődik az önzőség, hogy sajnálunk mindent a másiktól, de ott folytatódik, ha bármit adunk, azt felemlegetjük neki, számolgatjuk, hogy mikor mennyit költöttünk a másikra, és mielőtt adunk valamit ALAPOSAN átgondoljuk.
nos?
"hogy egy férfi elvárja hogy a felesége szép legyen vajon tényleg csak magáért tenné?"
Igen. Ki másért tenné? Mutogatni akarja a trófeáját. Mert trófea, amit fényesen kell tartani, szépen, napra készen, hogy felvághasson vele, hogy neki ilyet sikerült levadásznia. Pontosan olyan, mint a menő kocsi, a menő mobiltelefon, a menő öltöny, csak ez mozog, eszik és meg lehet dugni. Ennyi.
a kolleganőmet igen, valóban volt, hogy beíratta egy tanfolyamra a férje, úgy hogy a nőben ez fel sem merült!
a férje tényként közölte, hogy tanulsz és pont.
és ha egy feleség 150-et keres, a férj 500-at - kolleganő este, vagy 5-ször annyit, mint a nő - bnőm esete, szerintem az önzőség nem lenne szép dolog a férfi részéről.
és látom muszáj ismételnem magam, nem a pénze kell a páromnak, engem az irritál, hogy önzetlennek nevezi magát!
Én sajnálom a pasidat. Nem értem hogy lehet téged elviselni.
Amugy a kvalifikált mondatot 2szer elolvastam, nem értettem hogy jön a műkörmöshöz! Ez kész!
Miért foglalkozol annyira a koléganőddel? Az az ő életük, ez pedig a tiétek.
Egyébként én még azt se várnám el hogy töltse fel a számlámat és fizesse az utazásomat, te is dolgozol nem? Fizesd ki magadnak!
Persze, hogy nem érzed ajándéknak mivel kiköveteled magadnak és még ez sem elég.
Neked az a szerencsétlen pasi soha nem tudna megfelelni.
Kölcsönadnám az én páromat (akit egyébként imádok) és mindjárt megtanulnád értékelni a tiédet.
Amugy zárojelben megjegyzem, hogy nem lehetsz tul inteligens.
Én 23 éves vagyok, de magamnak fizetem a műkörmöst, szoláriumot, fordrászt, kondibérletet, ruhákat és az albérlemet is.
Párommal 3 éve vagyunk együtt és még soha nem fordult meg a fejembe, hogy elszedjem a pénzét amiért ő megdolgozik, mert nekem épp uj ruha vagy műköröm kell.
És nem csak miatta nézek ki jól, hanem magam miatt is.
Sztem nőj fel és ha jövőr esküvőt terveztek kicsit próbálj magadon változtatni mert egy kinszenvedés lesz a veled való házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!