Mit szólnál hozzá, ha így beszélne rólad a saját apád?
Otthon lakom, másfél éve dolgozom. Most eldöntöttük párommal, hogy albérletbe megyünk. Ezért most én vagyok a mocskos szemét, semmirevaló apám szerint, aki lóf*szt nem csinál. 12 órában dolgozom, szerinte másodállásban is kéne nyomnom, mert így túl sok a szabadidőm(?), ja és pénzkidobás albérletbe menni... Gondolom, szerinte úgy 40 éves koromig itthon kéne laknom, míg saját házra nem telik önerőből.
A bátyám közel a 30-hoz életében egy percet sem dolgozott, de ő velem ellentétben Isten a szüleim szemében, mivel ő diplomás, én meg csak érettségizett vagyok (kétszer léptettek elő a sz*ros érettségimmel másfél éven belül, mert nyilván olyan rosszul végzem a munkám...). Igaz, ő jelenleg egész nap(!), de én vagyok a dologtalan, sz*r alak, aki apámat a sírba viszi.
Jelenleg odakint apám szitkozódik rólam...
"Drága" bátyám ha szól is hozzám, lekezelő; húzzam le magam a wc-n, mert csak egy gyári munkás vagyok... Én szólni ne merjek egy olyan kitanult embernek, mint ő...
22L
Pofánvágnám hogy kiköpné a fogát és kib*sznám az ajtó elé, ha nálunk ilyen lenne
Szerencsére nem mer szólni
24/f
Hali
Szerintem költözz el otthonról hónapokig ne keresd ,ha keres is akkor legyél vele lekezelő amilyen ő veled és akkor lehet ,hogy le fog esni neki.
Az biztos, hogy jó ideig nem járok haza, vagy őt elkerülve maximum...
Már megkaptam a jókívánságokat, miszerint a híd alatt végzem, felkopik az állam, stb.
Sajnos úgy kell elmennem otthonról, hogy utána soha vissza nem térhetek.
Én is elköltöznék.
A szüleid is és a bátyád is frusztráltak, amiért te, ugyan nehéz munkával, de valamennyire előrébb kerültél, egy érettségivel, mint a bátyád a diplomájával, és rajtad töltik ki a hülyeségüket.
Amúgy, sose fogom megérteni, hogy a XXI. században miért nagyobb érték a fiúgyerek, mint a lánygyerek.
ne törődj vele,és hagyd ott őket a faszba.tudom,tudom,könnyű ezt mondani,mert azért mégis csak az apád,és szarul esik amit mond.Kb.nálam is ugyan ez a helyzet,csak az én faterom még cifrábbakat mond.
és am anyud mit szól ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!