Van olyan, hogy valaki soha nem lesz szerelmes?
23 éves vagyok és még soha nem voltam szerelmes. Még az a "gyerekkori" szerelem se volt hogy rózsaszín köd nem tudok gondolkodni, mert mindig a másikra vágyom. Kicsi korom óta racionális ember vagyok, ha ugy gondolom hogy megbízható a partner, megérdemel, bebizonyítja hogy fontos vagyok számára belevágok egy kapcsolatban és idővel tényleg megszeretem. De soha nem éreztem azt hogy első találkozások, randevúk és én egyre szerelmesebb vagyok.
Az elején szinte nem is érdekel nagyon a partner nagyon lassan alakulnak ki bennem érzelmek. Volt komoly kapcsolatom 3 éves. Nagyon szerettem mély szeretettel a barátomat ő viszont imádott mindent megtett értem és néha olyan rossz érzés volt, hogy nem tudom viszonozni.
Mostani párommal 1 éve vagyunk együtt. Ő nagyon komolyan gondolja a kapcsolatunkat, családot tervez mindenbe támogat, de őt sem szerelemmel szeretem és ezt ő is tudja. Azt mondja majd idővel kialakul és ő kivárja.
Mit gondoltok? Van olyan, hogy valaki soha nem lesz szerelmes?
(Pedig már nagyon vágynék erre az érzésre.)
Én sem voltam még, pedig volt már komolyabb kapcsolatom 2 is (persze, nagyon szerettem őket). Lehet, hogy van, aki nem lesz szerelmes, de szerintem csak azért, mert nem találkozik azzal az emberrel, akibe lenne. Nekem még nem sikerült.
23L
nekem sem volt meg ojan szerelem lehet ojan nem is letezik csak egyesek felfujjak:)) es en megvalogatoma partnereimet
17/f
Én sem voltam még sose... :/
20/L
Sose voltam szerelmes. 29/N
És ismerek korombelieket, akik szintén nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!