Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki soha...

Van olyan, hogy valaki soha nem lesz szerelmes?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és még soha nem voltam szerelmes. Még az a "gyerekkori" szerelem se volt hogy rózsaszín köd nem tudok gondolkodni, mert mindig a másikra vágyom. Kicsi korom óta racionális ember vagyok, ha ugy gondolom hogy megbízható a partner, megérdemel, bebizonyítja hogy fontos vagyok számára belevágok egy kapcsolatban és idővel tényleg megszeretem. De soha nem éreztem azt hogy első találkozások, randevúk és én egyre szerelmesebb vagyok.

Az elején szinte nem is érdekel nagyon a partner nagyon lassan alakulnak ki bennem érzelmek. Volt komoly kapcsolatom 3 éves. Nagyon szerettem mély szeretettel a barátomat ő viszont imádott mindent megtett értem és néha olyan rossz érzés volt, hogy nem tudom viszonozni.

Mostani párommal 1 éve vagyunk együtt. Ő nagyon komolyan gondolja a kapcsolatunkat, családot tervez mindenbe támogat, de őt sem szerelemmel szeretem és ezt ő is tudja. Azt mondja majd idővel kialakul és ő kivárja.

Mit gondoltok? Van olyan, hogy valaki soha nem lesz szerelmes?

(Pedig már nagyon vágynék erre az érzésre.)

2011. jún. 16. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Az egyik barátnőm még sohasem volt.. :/ Durva. Mindig kérdezgettük,de nem. Kicsit idegesítő tud lenni,de nem baj. :D
2011. jún. 16. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Lehet mégsem azt kaptad még eddig meg, akire tudat alatt tényleg vágysz.
2011. jún. 16. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

Én sem voltam még, pedig volt már komolyabb kapcsolatom 2 is (persze, nagyon szerettem őket). Lehet, hogy van, aki nem lesz szerelmes, de szerintem csak azért, mert nem találkozik azzal az emberrel, akibe lenne. Nekem még nem sikerült.

23L

2011. jún. 16. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Lehet csak többet képzelsz bele a szerelembe, mint ami. Szerintem a szerelem nagyrészt barátság, ami párosul szexualáis vonzalommal és intimitással. Ha ezek mind megvannak, az szerelem. Nem muszáj rózsaszín vagy lila vagy mittudomén milyen felhők után áhítozz. Azok a filmek. Ez az élet.
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Persze, rengetegen leélik az életüket szerelem nélkül. Csak ma nem divat ilyet mondani.
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

nekem sem volt meg ojan szerelem lehet ojan nem is letezik csak egyesek felfujjak:)) es en megvalogatoma partnereimet

17/f

2011. jún. 16. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
56%

Én sem voltam még sose... :/

20/L

2011. jún. 16. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

Sose voltam szerelmes. 29/N

És ismerek korombelieket, akik szintén nem.

2011. jún. 16. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Én voltam már szerelemes, többször is, de mindig tudtam racionálisan dönteni, tehát akkor sem szállt el az agyam teljesen.
2011. jún. 16. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!