Egyszer belém is lesz szerelmes vki? Egyszer nekem is lesz vkim?
Szerintem ez a Szerelem, szex - Párkapcsolatok kategóriába illik.
De hogy válaszoljak is, nekem 20 évesen volt az első. Nagyon jó volt, de sajnos hamar vége lett. Most is keresem "az igazit". 21/F
Igen, persze hogy lesz. Ez nem kérdés.
De a lovagok ám nem fognak a szobád ajtaján kopogtatni, ki kell mozdulni. És nem a táncos szórakozóhelyekre gondolok, hiszen már a kérdésedből is látszik, hogy futókapcsolatnál többre vágysz. Ha a környezetedbe eddig nem találtál olyan akivel kialakulhatna az első szerelem, akkor máshol kell keresni. Irj listát a hobbiaidról és keress olyan helyeket ahol ezeket közösségben is gyakorolhatod.
Könnyebben találsz rokonlélekre, ha valamilyen közös tevékenységben vesztek részt.
És semmiképpen ne ess pánikba, nincs gond veled! Talán csak válogatósabb vagy, és nem kötsz kapcsolatokat a látszat kedvéért olyan emberekkel akikhez nem vonzódsz.
Ez inkább dícséretes dolog és jellemes emberre vall.
Nehéz lehet elviselni, hogy körülötted mindenkinek van valakije, csak neked nincs. De hidd el, sokan végigéltük már ugyanezeket a problémákat és csak megházasodtunk valahogy :)
Kitartás kislány, meglesz a szerelem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!