Vajon egyszer mindenki lesz szerelmes?
Minél több embert ismersz meg annál nagyobb az esélye.
Csak hát sose te döntöd el hogy kibe szeress bele...
Ahogy végignézek exbarátaim során, rájövök, egyik mellett sem a szerelem tartott ott. Volt akinél fellángolás, volt hogy birtoklás és büszkeség.. De szerelmes csak egyszer voltam, viszonzatlanul, úgyhogy ezt nem is sorolnám a többi közé:(
Szerintem nagyon ritka az igazi, őszinte, érdek nélküli kölcsönös szerelem. Keresni kell, mert ez lehet a legjobb dolog a világon.. Remélem, egyszer mindenki átesik rajta, én is:)
A kérdésre a válasz: Szerintem nem!
De én nem is bánom. A szerelem dugába dönti a józan észt, a racionalitást. Teljesen elvakít és olyan embereket kezdesz el miatta hanyagolni, akiknek rengeteg mindent köszönhetsz és akár életed végéig kitartanának melletted, akármilyen emberré is válsz. Viszont az, aki iránt viszonzottan vagy anélkül szerelmet táplálsz csak egy múló ragály. Ami lehet gyönyörű, de valaki a természeti katasztrófákért van oda... Azt is gyönyörűnek találja aztán, mikor rájön, hogy leomlott a háza már nem annyira tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!