16 éves fiu vok és a tanárom nak a lányába vagyok szerelmes már két éve és megmontam a tanáromnak de az osztályfőnőkőmnek se tetszik 12 éves a lány bele vagyok zugva mindig őt emlegetem a suliba mindenki tudja hogy kibe vok szerelmes mit tegyek?
Figyelt kérdés
irtam a lánynak beszéltűnk de a tanárom nem engedi h járjak vele kűldtem neki ajándékot stb nemtudom mit tegyek segitsetek léccy2011. júl. 8. 02:17
1/8 anonim válasza:
Jobb,ha tanár lányával nem kezdesz...megkeserítheti az éveidet. :)
3/8 anonim válasza:
Jobb ha elfelejted, vagy vársz egy pár évet. Ebben a korban még sok a 4 év, és 12 évesen még gyerek, ezért nem engedi az apja/anyja, hogy vele legyél. Megértem, én sem engedném még 12 évesen.
4/8 anonim válasza:
Bocsi 2 válaszoló,de nagy hülyeséget írtál.Nagyon sok szép 12 éves kis lány van.Formás alakkal,természetes szép arccal...
5/8 anonim válasza:
igen, tényleg szépek, kislányosan szépek, nem úgy mint egy mnő. egy normális 12 évesnek nincsenek dudái, az arca sincs teljesen "kialakulva", így nem értem, hogy tetszhet ez 16 éves srácnak.
6/8 anonim válasza:
A tanár gyereke biztos egy értelmes, okos kislány. Olyan "apuci kicsi hercegnője" style. Te az írásod alapján nem tűnsz valami okosnak.. Teljesen egyetértek a szüleivel !
7/8 anonim válasza:
Utsó válaszoló: köcce, h így leszólsz minket (tanár gyerekeket) tudod nem mindenki "apuci pici hercegnője". És neked kedves kérdező: egy 12 éves lányba? Jó, ezen meg sem lepődöm. A lényeg: szerintem nem jó húzás ha kikezdesz vele. Egyrészt halvány lila gőze sincs, h mi a szerelem és ha azt is mondja csak azt hiszi, h tudja. Szerintem max. várd ki, amíg 13-14 éves lesz , h ő mondja meg az Áment, mert akkor már egy ici-picit érettebb lesz (szerintem). Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!