Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki szerelmes a ferjebe...

Mindenki szerelmes a ferjebe tobb ev hazassag utan?

Figyelt kérdés

9 eve vagyunk egyutt,van 2 gyerekunk. Hianyzik az erzes,hogy szerelmes legyek bele.Szeretem ot ,nemtudom nelkule elkepzelni,de ez megis olyan fura igy.

Ez normalis,vagy van olyan,hogy valaki sok ev utan is szerelmes a parjaba?

2009. okt. 16. 18:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
Én majdnem 13 év után is az vagyok.:-)
2009. okt. 16. 18:14
 2/22 A kérdező kommentje:
Akkor te szerencses vagy:)
2009. okt. 16. 18:16
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

szerintem meg kellene határozni a "szerelem" fogalmát.

számomra a szerelem az, amikor "lepkék vannak a gyomrodban" és folyamatosan csak a párodra gondolsz. egy lila köd. ilyenkor korlátozott az ember ítélőképessége is.:)

ez az érzés egy idő után elmúlik és vagy felváltja a szeretet vagy vége a kapcsolatnak.

tehát szerintem ez a normális folyamat.

ha a szeretet is elhűl vagy megváltozik, akkor kell változtatni ill. valamit frissíteni a kapcsolaton belül.

2009. okt. 16. 18:40
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

Eléggé normálisnak tűnik... a lángoló, nagy szerelem idővel lecseng. Fel lehet még újítani, de akkor is elmúlik.

Akkor maradtok együtt, ha közben kialakul a szeretet is. Az már tartós is lehet.

2009. okt. 16. 18:41
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem mindenki szerelmes a ferjebe mar ennyi ev utan. Talan 1000-bol 1 par szerelmes orokke egymasba.

Mi se vagyunk szerelmesek egymasba, a szeretet es a megszokas tart bennunket ossze.

A szerelem elmulik, felvaltja a szeretet.

2009. okt. 16. 18:47
 6/22 anonim ***** válasza:
89%

Nem mindenki szerelmes.

Nekünk szerencsénk van, több mint 20 év után is szerelmesek "leszünk". Tehát az érzés újra és újra visszajön. De erről gondoskodni kell, kellenek meglepetések, a gyerekek mellett is sok program kettesben és sok olyan amikor újra azzal a meglepett csodálattal tudunk egymásra nézni mint az elején.

2009. okt. 16. 19:14
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
8 ev utan is repkednek a pillangok a gyomromban.Szeretem<3!
2009. okt. 16. 19:29
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

Mi is házasok vagyunk már jópár éve,van 3 gyerekünk.

Ha arra a szerelemre gondolsz amit az első években érzünk az szerintem természetes,hogy átalakul szelídül lecsitul.

Ez nem jelenti feltétlenül azt,hogy elmúlt.Jó a kapcsolatunk,szeretjük tiszteljük egymást,nagyon hasonlóan gondolkozunk főleg a fontos dolgokról.Ha távol vagyunk egymástól rettenetesen hiányzik a másik,és nem tudjuk egymás nélkül elképzelni az életet.Ezt minek nevezzük?Szerintünk ez szerelem.És nagyon bízunk benne,hogy ez sosem fog változni.Amit az elején éreztünk az fergeteges őrült lángoló volt.Viszont amivé alakult az igazi mély és őszinte érzés,biztonságban érezzük magunkat a másik mellett,és hisszük tudjuk ez a sírig tart.

Én úgy gondolom mi szerencsések vagyunk nagyon,hogy egymásra találtunk.

2009. okt. 16. 19:43
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
év alatt egyre szerelmesebb leszek, de őtölle ezt már egyre kevésbé kapom vissza. Sajnos ilyen is van :(
2009. okt. 16. 19:58
 10/22 anonim válasza:
81%
Szerintem normális,hogy nem vagy belé szerelmes. különbenis azt hallottam valahol, hogy egy valakibe csak 2-3évig tudunk szerelmesek lenni, és, hogy életünkben 7szer-8szor leszünk szerelmesek! Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de szerintem itt most az a lényeg, hogy szereted!!!
2009. okt. 16. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!