Mindenki szerelmes a ferjebe tobb ev hazassag utan?
9 eve vagyunk egyutt,van 2 gyerekunk. Hianyzik az erzes,hogy szerelmes legyek bele.Szeretem ot ,nemtudom nelkule elkepzelni,de ez megis olyan fura igy.
Ez normalis,vagy van olyan,hogy valaki sok ev utan is szerelmes a parjaba?
19,29 mi történt ha meg szabad kérdezni?
8 éve együtt vagytok,amikor leírtad a válaszodat még jó volt minden,pár óra múlva meg nem???Én ezt nem értem,ilyen gyorsan,hogy változhat ez meg?Mi derült ki róla?
Na pfff...ez lehet ám a pofára esés.Nagyon sajnálom,hogy ezt tette veled a párod,hogy ilyen csúnyán becsapott.Hogy lehet valaki ennyire aljas és felelőtlen?Minek vállalta veled a babát ha nem szerelmes beléd,ha nem érzett soha szerelmet irántad?Hogy hozhatott ilyen lehetetlen helyzetbe?Gondolom most nagyon összezavarodtál elbizonytalanodtál a jövőtöket illetően.Eddig nem vettél észre semmit?Mindig hazudott amikor szerelmet vallott?Ez olyan hihetetlen a számomra.Én majdnem elhagytam a férjemet a 3-ik gyerekünk születése után.Nagyon válságba került a kapcsolatunk.De végül is azután jöttem csak rá igazán mit jelentek jelentünk a számára.Mondjuk Ő régebben is eléggé egyértelműen kifejezte az érzéseit a szerelmét,szerencsére nem a a típus akivel nem lehet kommunikálni.Csak abban az időben rengeteg problémánk volt,amikhez nem úgy állt ahogy kellett volna,vagy inkább megpróbált nem tudomást venni róluk a szőnyeg alá seperni őket.Természetesen ennek nem lett jó vége.De szerencsénkre még időben változtatott a viselkedésén,így nem hullott szét a családunk.
Szörnyen érezheted most magad,nagyon csalódott lehetsz.Nem is tudom mivel lehetne vigasztalni most téged.És,hogy így kelljen ennek kiderülni...
De talán jobb,hogy tudod az igazat,így nem élsz tovább hazugságban.Nem is tudom mit tennék a helyedbe,hogy bele nyugodni nem tudnék és hosszú távon így élni az biztos.Én keresném a kiutat a kapcsolatból.Remélem találsz Te is a számotokra megfelelő megoldást,ami NEKED és GYEREKEDNEK jó,neki nem kell,hogy tessen.Ez az önző disznó remélem megbűnhődik ezért,hogy tönkretette az életeteket.
Minden jót neked és a babádnak.
4 éve lesz januárban, hogy együtt vagyunk, januárban lesz 2 éves a kislányunk. Szeretem, imádom őt, ez kölcsönös, de ez nem ugyanaz, mint ami a kapcsolatunk első hónapjaiban volt.
Akármennyire is fáradtak vagyunk, elfoglaltak, gyereket nevelünk, arra mindig van idő, hogy szeretkezzünk, jókat, ha lehet naponta. Ez is fokozza a szeretetet, szerelmet. Hiszen minek hagyna el, ha egy ilyen jó csaja van, aki sokat kényezteti és közben a gyermeke anyja? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!