Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki szerelmes a ferjebe...

Mindenki szerelmes a ferjebe tobb ev hazassag utan?

Figyelt kérdés

9 eve vagyunk egyutt,van 2 gyerekunk. Hianyzik az erzes,hogy szerelmes legyek bele.Szeretem ot ,nemtudom nelkule elkepzelni,de ez megis olyan fura igy.

Ez normalis,vagy van olyan,hogy valaki sok ev utan is szerelmes a parjaba?

2009. okt. 16. 18:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem egy kapcsolatban vannak hullámvölgyek és hullámhegyek, vannak emelkedők és lejtők. Én 13 év után is van h szerelmes vagyok a férjembe egy-egy jó program, éjszaka vagy közös élmény után de van h ki nem állom és van h csak elmennek a hetek és van h várok minden estét mikor hazajön.....
2009. okt. 16. 23:01
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
19:29es vagyok.Tevedtem!
2009. okt. 16. 23:21
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

19,29 mi történt ha meg szabad kérdezni?

8 éve együtt vagytok,amikor leírtad a válaszodat még jó volt minden,pár óra múlva meg nem???Én ezt nem értem,ilyen gyorsan,hogy változhat ez meg?Mi derült ki róla?

2009. okt. 17. 09:34
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
Megmutattam ezt a kerdest,erre kijelentette,hogy szeret de nem tudja mi a szerelem,mert meg sosem erezte.De 8 evig vegig ezt hazudta.Az a csucs,hogy egy masik kerdesre azt valaszolta,hogy iszonyu szerelmes volt egy lanyba de nem jott ossze es azota nem volt szerelmes.Tobb veteles utan most babat varok.Baromi jo erzes ilyeneket hallani.Kezdem azt hinni vegig szerepet jatszott.
2009. okt. 17. 09:41
 15/22 anonim ***** válasza:
84%

Na pfff...ez lehet ám a pofára esés.Nagyon sajnálom,hogy ezt tette veled a párod,hogy ilyen csúnyán becsapott.Hogy lehet valaki ennyire aljas és felelőtlen?Minek vállalta veled a babát ha nem szerelmes beléd,ha nem érzett soha szerelmet irántad?Hogy hozhatott ilyen lehetetlen helyzetbe?Gondolom most nagyon összezavarodtál elbizonytalanodtál a jövőtöket illetően.Eddig nem vettél észre semmit?Mindig hazudott amikor szerelmet vallott?Ez olyan hihetetlen a számomra.Én majdnem elhagytam a férjemet a 3-ik gyerekünk születése után.Nagyon válságba került a kapcsolatunk.De végül is azután jöttem csak rá igazán mit jelentek jelentünk a számára.Mondjuk Ő régebben is eléggé egyértelműen kifejezte az érzéseit a szerelmét,szerencsére nem a a típus akivel nem lehet kommunikálni.Csak abban az időben rengeteg problémánk volt,amikhez nem úgy állt ahogy kellett volna,vagy inkább megpróbált nem tudomást venni róluk a szőnyeg alá seperni őket.Természetesen ennek nem lett jó vége.De szerencsénkre még időben változtatott a viselkedésén,így nem hullott szét a családunk.

Szörnyen érezheted most magad,nagyon csalódott lehetsz.Nem is tudom mivel lehetne vigasztalni most téged.És,hogy így kelljen ennek kiderülni...

De talán jobb,hogy tudod az igazat,így nem élsz tovább hazugságban.Nem is tudom mit tennék a helyedbe,hogy bele nyugodni nem tudnék és hosszú távon így élni az biztos.Én keresném a kiutat a kapcsolatból.Remélem találsz Te is a számotokra megfelelő megoldást,ami NEKED és GYEREKEDNEK jó,neki nem kell,hogy tessen.Ez az önző disznó remélem megbűnhődik ezért,hogy tönkretette az életeteket.

Minden jót neked és a babádnak.

2009. okt. 17. 11:02
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
Én a pénze miatt mentem hozzá... ő meg akart egy jó nőt. Tiszta sor. :)
2009. okt. 27. 08:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Azzal semmi baj nincs, ha sok év után nem érzed már azt a lángolást, amit régen, a kapcsolatotok elején. De ha mély szeretet veszi át a helyét és nem mellesleg szexuálisan is kívánod a férjed, akkor nem lehet gond. Annak az érzésnek, hogy nem tudod nélküle elképzelni az életedet, annak meg kell maradnia, akárhány éve vagytok házasok. Mi még csak másfél éves házasok vagyunk (plusz egy év együtt járás), én még konkrétan szerelmes vagyok a férjembe, bár tudom, ez még nem hosszú idő. Minden esély megvan arra, hogy ez később mély szeretetté alakuljon, annyira jó ember. És tényleg nem tudnám elképzelni az életemet nélküle.
2009. okt. 27. 08:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi ugyan még csak 5 éve vagyunk házasok, de én úgy érzem, hogy szerelmes vagyok még. Egész nap arra várok, hogy este találkozzunk a napi hajtás után és még mindig megdobogtatja a szívem, ha hallom a hangját vagy átölel. De azt már most is érzem, hogy nem olyan mint a legelején volt. Van az egész mögött egy olyan fokú biztonságérzet, ami egy kezdődő kapcsolatban nincsen meg. Nekem így még jobb is, mint az elején.
2009. okt. 27. 09:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

4 éve lesz januárban, hogy együtt vagyunk, januárban lesz 2 éves a kislányunk. Szeretem, imádom őt, ez kölcsönös, de ez nem ugyanaz, mint ami a kapcsolatunk első hónapjaiban volt.

Akármennyire is fáradtak vagyunk, elfoglaltak, gyereket nevelünk, arra mindig van idő, hogy szeretkezzünk, jókat, ha lehet naponta. Ez is fokozza a szeretetet, szerelmet. Hiszen minek hagyna el, ha egy ilyen jó csaja van, aki sokat kényezteti és közben a gyermeke anyja? :)

2009. okt. 27. 17:20
 20/22 anonim válasza:
4év után utálom az asszonyt!
2009. okt. 27. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!