Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell egy jo hazassaghoz?...

Mi kell egy jo hazassaghoz? Mindket felnek szerelmesnek kell lenniuk egymasba? En nem vagyok szerelmes a paromba, de szeretem mint embert, jol kijovunk, minden jo, csakhogy nem vagyok hu de szerelmes bele

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha nem hiányzik a szerelem....

Nekem hiányozna.

2011. jún. 16. 17:39
 12/16 A kérdező kommentje:
tobbet erzek iranta mint egy barat irant joval.de voltak fiuk akiket jobban szerettem es most ha talalkoznek ojannal akit megszeretnek s viszontszeret...ettol felek... a parom tud az erzeseimrol, de az a fontos maradjak vele, azt mondta o erzi hogy azert szeretem. elkepzelni nelkule az eletem nem tudnam, mert mindig jol megvoltunk kotodok hozza.
2011. jún. 16. 17:42
 13/16 A kérdező kommentje:
es nem lenne elenvetesem ha egyedul kene nevelje a gyerekeket, nagyon jo apa lenne ebben biztos vagyok, ijen rendes pasit csaladszeretot meg nem lattam
2011. jún. 16. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ojannal"? És még csak szerelmes sem vagy?

ahogy írták: tisztázd magadban, neked mi a házasság. Nem feltétlenül kell szerelmesnek lenni, attól még működhet. De hogy a fenében lehet ilyen rossz a helyesírásod?

2011. jún. 16. 18:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy jó párkapcsolat alapja a kölcsönös szeretet, figyelem, tisztelet és hűség. A szerelem az csak a beindításhoz kell, de ha az elmúlik és nincs mögötte valódi szeretet, akkor annyi az egésznek, kiég a tűz és vége mindennek. Viszont ha van szeretet és a többi felsorolt tényező akkor életetek végéig is boldogok lehettek egymással. Az emberi agy nagyjából 2 évig képes termelni azt az anyagot, amitől te szerelmesnek érzed magad.
2011. jún. 17. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:

szia!

mesélek neked egy történetet: van egy fiú, 5 éve egy lánnyal,hasonló érzésekkel. már nősülnie kéne,és végülis akar is,merthát jól megvanna,már a két család is összefonódott,a lány nagyon szereti,ilyen jó társat nehezen találna stb..

aztán egy nap megpillant egy lányt. és vége van. a lánnyal 1x találkozik személyesen,hivatalos ügy kapcsán,utána telefon,sms,email.. 3 hónapig. a fiú teljesen belehabarodik. így is,h még a kezük sem ér össze. de a lány mást szeret. mikor megismeri a fiút,már van valakije. megtalálta az igazit. de megszereti a fiút.

a fiú ilyen körülmények között is felteszi a kérdést: ha független lennél,én összecsomagolnám a legfontosabb holmimat és meg sem állnék. mehetnék? mert veled az egész világot kifordítanáma 4 sarkából.

a lány igent mond-ana. de nem et mond. mert a párját szereti igazán.

a történetnek vége. a fiú elveszi a barátnőjét,gyerekeik születnek. de még mindig a másik után vágyódik.

megtette ami logikus és kézenfekvő volt. de a szíve azóta is fáj.

h lesz-e valaha boldog igazán? ki tudja. kilépni a házasságból nem fog. hűtlenkedni sem mert ő nem olyan. soha senkiért nem rúgta volna fel az életét,csak ezért a lányért. de már házas, a kör bezárult. mit tehet? igyekszik boldog lenni ebben ahelyzetben. a gyerekeit imádja, a lányt tiszteli. szerelem? az máshol van. hiányzik-e? nagyon...

2011. jún. 17. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!