Szabad még szerelmesnek lennem? Mit tennél?
Egy nagy szerelem, még nagyobb csalódás után azt gondoltam, hogy soha nem leszek már szerelmes, mert a nagy szerelem egy életben csak egyszer jön el. Azután hozzámentem egy nagyon jó emberhez, jó barát, szerető férj, kisgyerekünknek nagyon jó apja, szeretem, becsülöm, de nem vagyok szerelmes belé. Szépen élünk, minden rendben lenne.
És itt jön a de. Mint a forgószél úgy jött az életembe újra a szerelem, teljesen felkavart, minden porcikámmal érzem, hogy megőrülök érte, nagyon szeretem, igazi rózsaszín ködös, csodálatos viszonzott, lebegő szerelemmel.
Ez tesz engem a legboldogabb és a legszerencsétlenebb emberré :( Mi a fenét kéne most tennem? Menni a szerelem után, lesz ami lesz. Vagy lemondani róla, ki tudja hogy végződne és maradni a férjem mellett, aki olyan nekem, mint egy nagyon jó barát, társ (aki mindeddig nem tud semmit), együtt gyereket nevelgetve.
Teljesen tanácstalan vagyok, egyik percben így gondolom, a másikban amúgy. Adjatok tanácsot...bármit.. köszönöm
voltam a Te helyzetedben, bár szex nem volt, mert eszembe jutott utolsó pillanatban a hitvesi eskü, meg a jó neveltetés :P:) de tudom így is, mit érzel. szerintem maradj a férjed mellett, tudod, a szerelem múlikapám adott egyszer egy jó tanácsot: Ne keverd össze soha életed legboldogabb óráját a boldog élettel! ezen majd túlleszel, mint a bárányhimlőn, és bolodgan élhetsz tovább a férjeddel. vedd figyelembe, hogy nem csak a férjedet veszítheted el, hanem az egész jelenlegi életedet, mindennel együtt, amit szeretsz! én így döntöttem, jó döntés volt. szenvedtem egy darabig, aztán elmúlt, és most, hogy kitisztult a szemem előtt a lila köd, látom, hogy jó döntést hoztam. mert én is szerelmes voltam, de nem lettem volna a férjem nélkül soha boldog!
28/N
nem, nem volt szex, teljesen plátói a dolog
azt hiszem meg kellene várnom, hogy felszálljon a lila köd :S
"azt hiszem meg kellene várnom, hogy felszálljon a lila köd" így van, erre próbáltam célozni :)
11:42
Nyugi, nem vagy önző dög. Maradj a férjeddel, szinte természetes ez, amit átélsz. Egyszerűen gondolom egy kicsit monoton az életed, babával otthon vagy, szinte minden napod ugyanúgy telik. (ha nem így van, bocsi.)
A szerelembe vagy szerelmes, szerintem. Ne agyalj annyit, annak mindig ez a vége. Ugyanebben a cipőben voltam mint Te. Maradj a családoddal, ha mégsem, azzal mindenkiben kárt csinálsz, de legfőképpen a babátokban, és tuti, hogy később rájössz, hogy visszacsinálnál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!