Hogy lehetne egyszerre házat is venni, munkahelyet is keresni, elköltözni anyóséktól, egyetemet befejezni és egy kisbabát felnevelni?
a kisbaba még nem biztos, de lehetséges, mert a férjem már nagyon szeretne babát...de hát még semmink sincs
Nagyon el vagyok keseredve, már én is szeretnék babát, de szerintem sose lesz jobb:((
Ne szülj, amíg a többi nincs meg! Nagyon sok ez együtt. Csak szépen, sorjában! Nem hajt a tatár!
Majd meglátod, más is így kezdi, nem kell izgulni! Lesz minden, minden jó lesz. Csak szeressétek egymást, és okosan, türelmesen. Ha mindent egyszerre akartok, nagyon leterhelne. Tudod, aki sokat markol.. Inkább sorjában! Állítsatok fel sorrendet. Az előző lépés segítse a következőt!
Szerintem fejezd be azt az egyetemet, utána munka. És így sorban.
Addig tervezgessetek!
Eloszor diplomazz le es keress munkat. Ez a legfontosabb, hogy havonta legyen fix beveteled a munkadbol. Ha ez megvan lehet hazat venni es babat vallalni.
Amugy mennyi idos vagy hogy igy elkeseredtel?
Kulfoldon nem gondolkoztatok? Mert akkor a haz vasarlast mar torolhetitek is, es anyostol is ellehet koltozni.
Fel kell állítani egy egymásra épülő sorrendet. Feltételezem, még fiatal vagy tehát a baba addig várhat, amíg befejezed az egyetemet. Ha ez megvan, akkor már kereshetsz állást, sőt! Van ahol végzős hallgatókat felvesznek, tehát már pénzhez is juthatsz, amiből már spórolhattok házra, a berendezésekre. Ha megvan a ház és be is rendeztétek, akkor már jöhet a baba, mert már van helye.
Én ezt a sorrendet ajánlanám, hiszen a gyermeketeknek is az lenne a legjobb, ha egy biztos helyre születne, ahonnét még nem kell költözködni és spórolgatni a berendezésre. Tehát csak türelem, mindennek el jön az ideje. :)
Köszönöm a sok választ..tanulságosak voltak. Azt vettem észre, hogy aki irt az általában Magyarországon lakik, mi nem. Romániában élünk és itt, ha hiszitek, ha nem, nem lehet olyan könnyen állást találni, főleg végzősnek. Senki sem akar felvenni egy kezdőt és még van ez a váltság is. Reménykedem, de úgy érzem, hogy nem akar javulni semmit a helyzetünk.
Amúgy 24 éves vagyok, a férjem 28, 6 éve vagyunk együtt, de házasok csak 7 hónapja.
Tudom, hogy még fiatalok vagyunk, van időnk még harcolni meg küzdeni de ebből a sok mindenből, ami nincs, legalább az alapvető kellene..pl munkahely
Köszönök még egyszer minden választ..minden jót, sziasztok
Szia,
én is Erdélyben élek. Eddig nem írtam, mert csak annyit tudtam volna válaszolni a kérdésedre, hogy: SEHOGY. Mondjuk, most sem tudok többet mondani, de ami a munkát illeti: én ugyan dolgozom, de nagyon nagy a kísértés, hogy álljak saját lábra. Hagyjam a fenébe az egészet, és magam ura legyek. Nem tudom, mennyire segít ez Neked, Nektek, de kezdj bele valamibe, ami lehet akár másodállás is valamikor... kézművesség, ilyesmi.
És anyóséktól is el fogtok költözni, ne aggódj! A lényeg: pozitív gondolkodás, és soha nem feladni a dolgokat! Szorítok és puszillak (ismeretlenül is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!