17 éves kamasz fiam van.Nagyon jó a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk, mindent elmond.Nem tiltom semmitől, a normális keretek között.De mi is számít normálisnak?Vett vízipipát, engedtük.Elakar menni bulizni, engedjük.Soha nem jött haza részegen, ha ivott is valamit elmondja.
De ma az egyik barátja hívta egy másik városba egy közismert drogtanya discóba.Friss a jogsi a barátnak, 3000 köbcentis járgánnyal, és elég felelőtlen felfogással.Sokat iszik a fiú, volt, hogy suliba is részegen ment.Kérte, engedjem el a srácomat, -30km oda-vissza-, haza is hozza.Hát nem.Nem engedtem.Most megy a durci.De úgy vagyok vele, hogy inkább Ő legyen ideges rám, mint hogy én sírjak.Jól tettem, vagy rosszul?
igaz csak 15 éves vagyok de nagyon jól tetted később ő is belátja h neked volt igazad és te még így is jó fej vagy elengeded bulizni még vizi pipát is vehetett engem még bulizni sem engednek nagyon jó szülő vagy szerintem : )
2011. jún. 15. 23:27
14/25 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy utolsó:)
2011. jún. 15. 23:29
15/25 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg, ilyen szempontból olyan szenzoraim vannak, hogy csak na.És nagyon rossz, hogy haragszik egy ideig, de szerintem inkább hallgassak a megérzéseimre, mint hogy baj legyen.Itt a nyár, lesz még ilyen körünk szerintem:)
2011. jún. 15. 23:33
16/25 anonim válasza:
én meg egy 19 éves vagyok, hát gondoltam én is megosztom a magam dumáját, szerintem olyasmi jól nevelt vagyok mint a fiad, engem is mindig elengedtek mindenhova, semmi baj nem volt. meg még "drogtanyába" is mehettem, vagy is egyik nap azzal jött anyám hogy onnan annyi gyereket bevisznek a kórházba, ugye te nem használsz ilyeneket? én még észre se vettem hogy az annyira drogos hely lenne, mert nem mozgok olyan körökben.. meg természetesen nem tenném. szóval csak azt szeretném mondani, ne engedje senki a gyerekét rossz társaságba, bár, tudom ez nem az én dolgom, de egy barát aki részegen jár suliba? nem tudom, az milyen suli lehet, én kisvárosiba jártam gimibe, de úr isten szóba se állnék ilyennel!!
2011. jún. 15. 23:44
17/25 anonim válasza:
Jól tetted.
Anno engem pl a nagy motortól tiltottak le, akkor durca voltam én is, de ma már igazat adok nekik.
2011. jún. 15. 23:47
18/25 A kérdező kommentje:
Ez az iskola a város egyik legerősebb sulija.Pont itt vannak az ilyen felelőtlen milliomoscsemeték.Amúgy igazad van.
2011. jún. 15. 23:56
19/25 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a döntéssel.
18L
2011. jún. 15. 23:58
20/25 anonim válasza:
Egyetértek veled, én sem engedtem volna el a fiamat a helyedben, főleg nem egy drogtanyába. Viszont arra figyelj oda hogy mielőtt megtiltod neki hogy elmenjen egy adott helyre egy adott haverjával bizonyosodj meg róla hogy tényleg olyan rossz-e a hely és a haver. Szerintem te ezt megtetted. Ezek után viszont úgy gondolom nem ártana leülni a fiaddal és megbeszélni vele hogy miért nem mehetett el. Igaz, hogy kamasz és nem fogja megérteni most, viszont később hálás lesz érte, hogy nem engedted ilyen helyekre,nem hagytad hogy esetleg ő is drogfüggő,alkoholistvá váljon. Szerintem sokkal jobb az ilyen szülő, mint te,mint az olyan aki elengedi akárhová a gyerekét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!