Szülők! Ti elengedtétek volna?
17 éves kamasz fiam van.Nagyon jó a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk, mindent elmond.Nem tiltom semmitől, a normális keretek között.De mi is számít normálisnak?Vett vízipipát, engedtük.Elakar menni bulizni, engedjük.Soha nem jött haza részegen, ha ivott is valamit elmondja.
De ma az egyik barátja hívta egy másik városba egy közismert drogtanya discóba.Friss a jogsi a barátnak, 3000 köbcentis járgánnyal, és elég felelőtlen felfogással.Sokat iszik a fiú, volt, hogy suliba is részegen ment.Kérte, engedjem el a srácomat, -30km oda-vissza-, haza is hozza.Hát nem.Nem engedtem.Most megy a durci.De úgy vagyok vele, hogy inkább Ő legyen ideges rám, mint hogy én sírjak.Jól tettem, vagy rosszul?
Egyetértek veled.
Haver megbízhatatlan, inkább durcizzon a gyerek mint hogy menj azonosítani a hulláját amit egy összetört roncsból vágtak ki.
23:11 vagyok.
Esetleg annyi engedményt adtam volna, ha tényleg megbízom a fiamban, hogy busszal megy. Utolsó busszal el, elsővel haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!