Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti elengedtétek volna?

Szülők! Ti elengedtétek volna?

Figyelt kérdés

17 éves kamasz fiam van.Nagyon jó a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk, mindent elmond.Nem tiltom semmitől, a normális keretek között.De mi is számít normálisnak?Vett vízipipát, engedtük.Elakar menni bulizni, engedjük.Soha nem jött haza részegen, ha ivott is valamit elmondja.

De ma az egyik barátja hívta egy másik városba egy közismert drogtanya discóba.Friss a jogsi a barátnak, 3000 köbcentis járgánnyal, és elég felelőtlen felfogással.Sokat iszik a fiú, volt, hogy suliba is részegen ment.Kérte, engedjem el a srácomat, -30km oda-vissza-, haza is hozza.Hát nem.Nem engedtem.Most megy a durci.De úgy vagyok vele, hogy inkább Ő legyen ideges rám, mint hogy én sírjak.Jól tettem, vagy rosszul?

2011. jún. 15. 23:06
1 2 3
 1/25 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Egyetértek veled.

Haver megbízhatatlan, inkább durcizzon a gyerek mint hogy menj azonosítani a hulláját amit egy összetört roncsból vágtak ki.

2011. jún. 15. 23:08
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű jól tetted!
2011. jún. 15. 23:08
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jol gondolkodsz errol a temarol, jol tetted! Azert vagy te a szulo, hogyha veszelyt latsz, megovd. Hany ember meghalt mar motoron felelotlensegbol? Majd megbekel.
2011. jún. 15. 23:10
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
nem kell mindent megengedni neki. beszéld meg vele, hogy "elengedtelek volna, ha nem ezzel a fiúval mész, mert te is tudod milyen, tudod amiket meséltél." stb..
2011. jún. 15. 23:11
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagyok, de egyetértek veled. Egy anya az ilyesmit megérzi.
2011. jún. 15. 23:11
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. De nézd most el a fiadnak, hogy durcás... ez természetes, most csalódott meg minden, de majd elmúlik...
2011. jún. 15. 23:12
 7/25 anonim ***** válasza:
94%

23:11 vagyok.

Esetleg annyi engedményt adtam volna, ha tényleg megbízom a fiamban, hogy busszal megy. Utolsó busszal el, elsővel haza.

2011. jún. 15. 23:13
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
ezt nagyon jol tetted.igazuk van az előttem szóloknak is.Az ilyen haverokban nem lehet bizni,pláne,hogy iszik is.Ki tudja mi történt volna,ha részegen vezeti az autót.
2011. jún. 15. 23:15
 9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azt hittem, hogy majd kapom az oltást, hogy miért nem engedtem.Nem olyan vészes a harag, inkább azthiszem, úgy gondolja, nem bízom benne.De ez nem igaz, benne bízom, csak a barátban nem.És ezt meg is mondtam.Nem lesz ebből "örökharag", csak kíváncsi vagyok, más mit gondol.
2011. jún. 15. 23:16
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez volt a legjobb amit tehettél ebben az esetben! És én is azt mondom, hogy mond el a fiúnak, azt, hogy miért nem engedted el. A leírásod alapján nem egy buta gyerekről van szó, és a kapcsolatotok is nagyon rendben van, szóval biztos meg fogja érteni. Sőt valószínű, hogy tisztában van vele, hogy neked van igazad, de attól még puffog mert csalódott. Holnapra kiheveri :)
2011. jún. 15. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!