Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is rosszul esne ez?

Másnak is rosszul esne ez?

Figyelt kérdés
Barátnőm pár hete szült. Létezik, hogy egyáltalán nincs ideje, még egy sms-re sem, vagy egy rövid telefonra, hogy keressen? Én többször kerestem. Nincs mondjuk fél hónapja 2 perce, hogy írjon nekem pár sort? Lézetik ilyen?
2011. jún. 15. 13:38
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el az osszes valaszt.

Mikor a kisfiam szuletett, sajnos a ferjemnek pont full programja volt a cegenel, egyszeruen nem tudott itthon lenni, amit en nem is kertem tole. A kutya felem nem nezett, nem tudom anyosom miert nem, mikor 5 percre lakott tolunk, mindenesetre egy hete voltam csak otthon, tej alig-alig, hol szoptatni, hol tapszerezni, hol fejni, stb...sajnos nem tudtam a sogornomnek felvenni a telefont (aki szinten be sem kopogott hozzank, en biza orultem volna a latogatasnak), majd irt egy kedves sms-t, hogyha nem veszem fel neki a telefont, soha tobbe nem keres. Sirva is fakadtam. Azota sem a regi a kapcsolatunk. O 38 eves, nincs gyereke es szerintem nem is akar. Tehat fogalma sem volt, hogy mi jatszodik le nalunk. En megertem ezert a baratnodet. Esetleg megprobalhatnad a ferjet felhivni, hogy megbeszelje a baratnoddel, mikor latogathatnad meg. Igy nem kell hivatlanul betoppannod.

2011. jún. 27. 22:40
 42/48 anonim ***** válasza:
Bocsi de egyre nagyobb intervallumokat irsz, eloszor valami ket het, aztan egy honap, most meg mar ket honapja nem hallottal felole? Nem lehet, hogy mult heten szult, csak neked tunik hosszunak az ido? :-) furcsa...
2011. jún. 27. 22:43
 43/48 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a csajt az se érdekli,hogy a kérdező a világon van?
2011. jún. 27. 22:57
 44/48 anonim ***** válasza:

Remelem meg olvasod a valaszokat, Szia Teljesen elkepzelheto hogy nem ir vissza az en kislanyom hasfajos volt senkinek sem kivanom!

Rettentoen sirt sikitott sokszor orakig is ...

A latogatoknak nem orultem! Pup volt a hatamon. Volt olyan h napokig hajatfesulni nem volt idom, es pisilni is ugy mentem mint akit uldoznek.

Ha igaz baratno vagy varsz egy kicsit tovabb es nem azzal foglalkozol h milyen bunko h nem ir.

Meg az is lehet h depis . Azt irtad ez a masodik akkor biztos ott a feltekenyseg is! Az elso csoppseg talan mindent megtesz a figyelemert mikozben a masik teljes ellatasra szorul.(persze lehet h mar eleg idos es nem igy van)

Nalam olyan is volt h csak kinyomtam 1 hivast mert pont mellette rezgett es eleg hangos volt.

Tehat ne vedd a szivedre ha meg 1 honapig nem keres akkor irj neki ujra addig meg hagyd.

Ha vagytok olyan joban ajanld fel h segitesz takaritani vagy setalni viszed legalabb a nagyobbikat. Vagy bevasarolsz meg ilyenek. Amugy rendes toled h nem hivod telefonon nincs annal rosszabb.(legalabbis nalunk igy volt)

Remelem atgondolod a dolgot es nem haragszol ra. Valoszinuleg nehezek a korulmenyei majd ha belerazodik meglatod keresni fog.

2011. jún. 28. 00:40
 45/48 anonim ***** válasza:
48%

Felmerül bennem a kérdés, hogy mennyire voltatok Ti jó barátok? Nekem ugyan csak kevés nagyon közeli barátom van, de azokra szakítanék időt. Szóval szerintem vonulj vissza, mert ha tényleg úgy van, hogy semmire nincs ideje, akkor is fog valamikor keresni, hiszen látta mennyit próbálkoztál. Szerintem innen már neki kell lépni. Akár 1-2 hónap múlva is.

Addig meg éld az életed és legyél másokkal. Te mindent megtettél.

22N

2011. jún. 28. 08:48
 46/48 A kérdező kommentje:

22:43 Azért írok egyre nagyobb intervallumokat, mert megy az idő. A kérdést is már május 15-én írtam ki először. XD

Köszönöm az értékes válaszokat!

2011. jún. 28. 09:20
 47/48 anonim ***** válasza:
48%

szia!

sztem hagyd a fenébe! aki azt állítja hogy szülés után nem volt ideje még pisilni sem, meg telefonálni az hazudik. én is szültem már kettőt is, de mindig volt időm a szeretteimre, ha csak pár percre is de pár percre. attól még nő maradtam,hogy szültem, magammal is tudtam foglalkozni.

2011. júl. 10. 09:47
 48/48 anonim ***** válasza:
06.15-en irtad ki a kerdest. Az egyik kontinensen sem majus, hanem junius.
2011. júl. 10. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!