Másnak is rosszul esne ez?
Hívás nélkül meglátogatni kisgyerekes anyát? Lónak a f*szát, hogy klasszikust idézzek!
Anyuka romokban, a lakás romokban, 2 hónapja úgy alszik, hogy a legtöbb egybe 4 óra volt, azt is úgy, mint nyúl a bokorba' ...
És akkor még egy hívatlan vendéggel jópofizni, mikor lehet, hogy épp alszik a gyerek és ő is ledőlne? Vagy épp ébren van és szoptatná? Vagy este fürdetné?
Szigorúan bejelentkezéssel, fél óránál nem tovább maradva, lehetőleg akkor, amikor az apja is otthon van. Vakuval nem fotózva, gyereket nem buzerálva.
Még hogy hívás nélkül illik!!! Mondd magdus, téged ugye nagyon utál a környezeted?
a szomszédunkban van egy kéthónapos kiskölyök, az anyának sikerült úgy elkapatnia, hogy gyakorlatilag egész nap kézben kell tartani különben üvölt.
szóval elképzelhető.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:47
Egy két hónapos kisbabát nem lehet elkapatni!!!!
Kedves kérdező, szerintem hívd fel, h mikor tudnád meglátogatni őket, én az első három hónapban azt sem tudtam, h hol áll a fejem, egyetlen barátnőmmel tartottam a kapcsolatot, mert szinte egyidősek a fiaink.
De nagyon jól esett, mikor felhívtak, h mi van velünk, é eljöttek megnézni a picit.
6. hétig meglátogatni, mert hagyomány?
Azt azért ne felejtsd el mellétenni, hogy a 6. hét után az anya már állt vissza dolgozni!
Lehet őrizgetni a hagyományt, csak így semmi értelme.
Nem a 6. hétig, hanem a 6. hét után illik látogatni!!
Ez persze legjobb barátnőre nem érvényes. Ha még nincs gyereked, akkor elárulom, hogy tényleg az van, amit az előző hozzászóló írt, hogy anyuka és lakás romokban, lehet, hogy kicsit hisztis is a barátnőd a kialvatlanság és az állandó ordítás miatt.
Írjál neki még egy utolsó SMS-t hasonló szöveggel: szeretnéd látni a babát és őt is, milyen kaját vigyél, tudnál-e segíteni valamiben, szívesen elviszed egy órára a városban tologatni a picit, hogy ő pihenhessen, vagy esetleg vigyázol otthon a babára, ha ő pihenni akar. Egy segítő barátnő ilyenkor életmentő lehet!!
Azért nem hiszem, hogy ne lenne fél perce írni egy sms-t. Egy 1 oldalas sms írása max 1 percig tart.
Ennyit megtehetne, ha tényleg barátnők vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!