Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves lányok, nők! Ha...

Huszonéves lányok, nők! Ha beszéltek róla, hogyan említitek azt a férfit, akivel párkapcsolatban vagytok, de (még) nem a vőlegényetek?

Figyelt kérdés

Én nem találok erre megfelelő szót. Ha mondjuk baráti körben említem, használhatom a keresztnevét, úgyis tudják, kiről van szó. De mondjuk ismeretlen társaságban nem tudom, hogyan említeném meg.

-- "párom" (bocsi, ha megbántok ezzel valakit, de számomra ez a kifejezés ultramodoros, nem tetszik)

-- "barátom" (eddig jobb híján ezt használtam, de ez se tetszik, mert kifacsarja a "barát" szó eredeti jelentését)

-- "kedvesem" (hát ez számomra hihetetlen nyálas)

-- "pasim" (csak bizonyos szitukban használható, meg hát amúgy is közönséges kissé)

-- "partnerem" (túl rideg)

Nem kekeckedni akarok, csak valahogy tényleg nem találom az alkalmas kifejezést. Mit gondoltok erről?

2011. jún. 15. 07:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%
"párom" ha idegenek beszélek róla jobb híján.Egyébként én is utálom ezt a szót, nem tetszik, ha meg nekem mondja szemtől szembe, hogy párom, akkor a hideg ráz :D.Én sem tudok erre jó szót.
2011. jún. 15. 13:39
 42/70 anonim ***** válasza:
84%

Én mindig barátomat használok. Nincs semmi bajom, ha más páromat mond, de nekem nem jön a számra.

22 éves vagyok, 4 éve együtt. Talán ha együtt laknánk, akkor a páromat is megfelelőnek érezném, de így nem.

2011. jún. 15. 17:43
 43/70 anonim ***** válasza:
86%
17:43 - Igen, az együttélés volt nálam is a "lélektani határ" :D amikor elkezdtem teljes természetességgel használni a "párom" szót, előtte nekem is barátom volt... nem mintha külön élve ne szerettem volna ugyanúgy, de mégis... mióta együtt élünk azóta vagyunk úgy igazán egy PÁR... azóta eszembe se jut, hogy baj lenne ezzel a szóval.
2011. jún. 15. 20:41
 44/70 anonim ***** válasza:
54%
Mekkora problémák! :S
2011. jún. 19. 13:28
 45/70 anonim ***** válasza:
81%
Páromnak nevezem. Soha nem nevezném a pasimnak a barátomnak. Nagyon lekezelő. Magamat is minősíteném ezzel. :)
2011. jún. 19. 13:55
 46/70 anonim válasza:
80%
Hát ez jó én is mindig ezen rágódom. Együtt élünk tehát már nem a barátom és jegyesek vagyunk de a vőlegény szó nem tetszik. Párom pedig nagyon nevetségesnek hangzik. Nem vagyunk galambok. Majd a férj lesz a jó szó ha egyszer össze házasodunk. :)
2011. jún. 19. 15:01
 47/70 anonim ***** válasza:
85%

szerintem kívülállóknak, ha beszélsz róla, párom a helyes

érdekesen venné ki magát, ha nekem egy lány szt mondaná majdnem eljegyezve, vagy elég komoly kapcsiban, hogy barátom, meg pasim.

ez a kapcs. mélységét tükrözi.

2011. jún. 19. 15:38
 48/70 anonim ***** válasza:
100%

15:01

Az élettársad.

2011. jún. 19. 16:00
 49/70 anonim ***** válasza:
19%

hát akkor b#zdmeg akor hívd "ő"-nek! öregem ezen agyalni....

és de.... kekeckedsz(f#szság amit írtál)

2011. jún. 19. 17:39
 50/70 anonim ***** válasza:
53%
Már nem azért de ilyen hülyeséget kérdezni. Hát basszus te tudod mi tetszik neked meg a párod mit nem tart cikinek!!!!!!!!!!
2011. jún. 19. 18:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!