Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a családotok...

Mit tennétek, ha a családotok nem fogadná el a párotokat, akit pedig ti nagyon szerettek?

Figyelt kérdés

akár származás, bőrszín,foglalkozás,anyagi helyzet...akármi miatt a családotok egyszerűen nem fogadná el,kijelentenék,ha hozzámész/elveszed ne gyere haza többé

Mit tennétek,ill. mit tesztek akik ilyen helyzetben vagytok?

2011. jún. 14. 22:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%
utolsó vagyok,ezért kevesebbet találkozik anyukám velem és az unokájával,mert nem tűröm hogy így beszéljen a férjemről,és folyton lerontsa a kedvem
2011. jún. 15. 07:42
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
Semmit. Meghallgatnám, elkönyvelném, hogy nekik ez a véleményük, ennyi. Élném tovább az életemet a barátommal. (Sajnos) nem vagyok az a típusú ember, akinek bármit is meg lehet határozni, ők így gondolják, de ez az én kapcsolatom, én élek benne. Ennyi.
2011. jún. 15. 08:54
 13/26 anonim ***** válasza:

Valahányszor mondta anyám, hogy ez a pasi nem illik hozzám eleinte csak legyintettem, hogy jaj mit tudsz te és végül mindig neki lett igaza. Ebből okulva én hallgatok rá. Én megbeszéltem édesanyámmal, hogy mindig mondja el őszintén a véleményét, mert tudom, hogy kívülről minden kapcsolat máshogy néz ki, mint belülről és tudom, hogy ő nekem csak jót akar és nem féltékenységből mondja, mint mondjuk egy barátnő. :) A férjemet imádja, mindig mondja, hogy na nekem tényleg ilyen "fiú" való, és látja mennyire szeretjük egymást.

Szóval szerintem érdemes a családra hallgatni (anyum örök mondása: a család mindig család marad, pasik/lányok jönnek mennek, de a család mindig ott lesz), ha nagyon nem tetszik nekik a párja az embernek érdemes megkérdezni, hogy mégis mi a fene baj van vele, és utána a kritikák fényében tekinteni a kapcsolatra, hátha van benne valami.

2011. jún. 15. 08:59
 14/26 anonim ***** válasza:

Hát nálunk volt ilyen helyzet sajnos. Eddig az volt a bajuk, hogy nem volt senkim, most az volt a bajuk, hogy lett valakim, aki nagyon szeret engem, s két kisfiamat is. Őnekik persze nem jó, mert nem épitett nekem egy 20 millás házat, mint a drága "húgocskámnak". A gyerekeimet nem szeretik, sőt meg is tiltották, hogy odamenjek hozzájuk. Azt hozzáteszem, hogy ők sem milliomosok,hanem csak elvannak. S persze a lányuknak aki a közös lányuk született egy kisfia, előtte világraszóló lagzit csaptak neki, ki ha ő nem. Nos ők engem, meg a gyerekeimet sem akarják látni, szerintük én egy gyökér vagyok a gyerekeimmel együtt. Úgyhogy el is költöztünk a közelükből. Megtartottuk az esküvőnket(persze őnélkülük) jövő hónapban fog megszületni a babánk(sajnos egy már elment őmiattuk), s igy nyugis az életünk. Van autónk, igaz házunk még nincs, de 2 év múlva már az is lesz. De nem panaszkodom, boldogabb vagyok mint valaha. Ővelük meg nem foglalkozom, ott van a drága egyetlen szeretett kislányuk nekik. Én nem is érezném boldognak magamat, ha valaki alám rakna egy házat, inkább dolgozzunk meg mind a ketten érte, akkor mondhatom azt, hogy igen, ez a miénk, együtt közösen értük el ezt.

Úgyhogy én nem hallgattam rájuk, s mondhatom nagyon is jól tettem. Nem kell nyugtatókon élnem, s az életem végre révbe ért. Ezt kivánom neked is,, hiszen te tudod kivel akarod leélni az életed, én nem bántam meg.

2011. jún. 15. 09:00
 15/26 anonim ***** válasza:

nekem volt egy elég idióta pasim. utólag persze könnyen okos az ember.

nem volt bűnöző vagy kifejezetten csóró, de még iskolázatlan sem.

egyszerűen élhetetlen volt. nem tudott bánni a pénzzel, feleslegesen pazarolta olyan melókra az idejét, amiből alig látott viszont pénzt. esténként 11kor jött át hozzám, mivel állítólag dolgozott.

anyumnak gyanús lett a dolog. nem beszélt ellen nyíltan, nem fikázta, csak elültette a bogarat a fülemben.

sok turpisság kiderült a végén. kiraktam. megérdemelte.

most egy szorgalmas, becsületes barátom van, akire mindenben számíthatok, és ami idejét tudja, azt velem tölti. anyum örül annak is, h összeköltöztünk, a másikkal nem "engedte" volna.

szóval nem hülyék a szülők (persze vannak kivételek, akik erősítik a szabályt). érdemes azért meghallgatni az észérveiket. a károgást nem, mert az rosszindulatú.

de ha anyukám mondd nekem valamit, akkor biztos, hogy előbb fogok neki hinni, mint egy olyan srácnak, akik pár hónapja ismerek. anyum jót akar nekem, és nem önző módon.

2011. jún. 15. 10:24
 16/26 A kérdező kommentje:

nálunk az a probléma,h a szerelmem néger. Egyetemen ismerkedtünk meg,tanul,mellette dolgozik,itt akar letelepedni, vannak (egészen komoly)tervei a jövőre. A családja is segíti őt a "messzeségből",de megteremti magának az életét. Önálló egyedül főz, mos magára,egészen elképesztő,h háziasabb mint én. Karácsonykor szokott hazamenni egy hónapra,de nem akar ott élni, engem sem akar odavinni. Több mint 1 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem őt. A barátaim szeretik, általában bárhová megyünk barátságosak velünk az emberek, könnyen teremt kapcsolatot, barátságos,vidám természetű,nagyon-nagyon boldog vagyok vele, a kedvemért szorgosan tanul magyarul.

A családom nem ismeri,azt mondják ne merjem hazavinni,nem is tudják milyen ember (szoktam róla beszélni, de személyesen nem ismerik),és egyetlen érvük ellene az,h néger...

2011. jún. 15. 10:41
 17/26 anonim ***** válasza:
Én nagyon remélem,hogy idővel megszeretik a párodat, mert így nem jó élni, mert neked is nagyon nagyon rossz. Az emberek sajnos ilyenek, meg sem akarják ismerni. De ha látják később, tényleg komoly, biztos meglágyul a szívük. Szurkolok nagyon!Nálam is ez a helyzet,de nálunk csak nagymamám nem akarja(még) elfogadni. Az a poén, hogy testvérem is nagyon megszerette,unokatesóim is, az 5 éves unokahugom szabályosan odavan érte,imádja. Mindezt csak azért, mert fiatalabb nálam(ami egyáltalán nem látszik) Pl én is letagadhatnék simán 6 évet is.) Meg, hogy 75km-re lakik.Pedig dolgozik, és nagyon szeret.Én nem igazán foglalkozom vele, meghallgatom, de... Meg másokhoz hasonlít,(az eddigiekhez.)Vasárnap is mit csinált nagymamám? (először találkoztak) Vitt neki csokit) este nekem meg mikor hazamentem, hogy egyem meg, neki nem kell:(
2011. jún. 16. 17:07
 18/26 anonim ***** válasza:

Azt hiszem itthon nálam sem repesnének az örömtől ha fekete pasit szeretnék :) bár ez a veszély nem fenyeget ugyanis egyáltalán nem vonzódom hozzájuk.

Viszont remélem jól megismerted, mert nekem van egy két lány ismerősöm, idősebbek, akik fekete pasival házasodtak, és mindkettőt megcsalta a pasija, nem is egyszer, sőt a mániája volt, hogy miért nem élnek hármasban, mármint ismerősöm, a pasi meg egy másik nő... teljesen abszurd, de komolyan mondta. Szóval remélem te intelligensebb hapsit találtál.

2011. jún. 16. 17:09
 19/26 anonim ***** válasza:
Mármint én 26 ő 20. És egyből, hogy így a kor, meg úgy a kor. Anyu 2 évvel volt apunál idősebb(csak meghalt:)) apu barátnője meg 9 évvel idősebb. Naés?.
2011. jún. 16. 17:15
 20/26 anonim ***** válasza:
23%

Miért pont néger pasi kell neked? Az egyetemen nem voltak fehérek vagy mi? Már bocs de ez elég gusztustalan.

Jobb lenne ha nem keveregnél ilyenekkel.

2011. jún. 16. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!