Mit tennétek, ha a családotok nem fogadná el a párotokat, akit pedig ti nagyon szerettek?
akár származás, bőrszín,foglalkozás,anyagi helyzet...akármi miatt a családotok egyszerűen nem fogadná el,kijelentenék,ha hozzámész/elveszed ne gyere haza többé
Mit tennétek,ill. mit tesztek akik ilyen helyzetben vagytok?
nekem volt olyan fiúm, akire azt mondta apum, hogy nem hozzám való. ezeket dobtam. és MINDEN esetben igazolta az élet apámat. ha megnézem most őket, egyiknek sem lennék a felesége helyében. hallgattam rá, és jól tettem. rendes, jó férjem van, aki szeret, akit szeretek, és nem egy senkiházi.
29/N
Hát, lehet átgondolnám az érveiket. Nyilván jobban átlátják a dolgok esetleges kimenetelét, mint az, akit elvakít a rózsaszín köd.
Mindenesetre kétlem hogy rosszindulatból teszik. Ha átgondoltad, és még mindig úgy látod alaptalan, akkor kész tények elé kell állítani őket, és nem engedni a 48ból.
De tényleg gondold át.
nekem furcsa, hogy ilyen van :(
egyrészt a családom szeret így azt is szeretik akit én szeretek.
másrészt ők neveltek fel, amennyiben jól csinálták, nyilván jó párt fogok választani!
sajnálom ha valaki ilyen szituációba kerül :(
Nyilván nem a rosszindulat vezérli a szüleidet. Nem azért neveltek, hogy szar legyen a jövőd. És lehet hogy ők sok tapasztalattal, tisztábban látják a helyzetet, mint most Te, rózsaszín szemüvegben. Én is voltam ilyen helyzetben 10 évvel ezelőtt. Nem hallgattam rájuk, inkább felhúztam az orromat, besértődtem, és elköltöztem. Jó szar is lett az életem. Utólag tudom, hogy nagyon igazuk volt. Már jobban hallgatok rájuk, higgadtabban meghallgatom őket így felnőtt fejjel.
34 F
Én ebben a helyzetben vagyok.
Anyum nem fogadja el a barátomat, pedig már 9 hónapja együtt vagyunk.
Szerinte nem illik hozzám, mert fiatalabb, mert kevesebb az iskolája, mert nincs olyan anyagi helyzetben, mint mi, és még sorolhatnám.
A fiatalabbon nem tud változtatni, az iskolái miatt az anyja okolható, aki nem biztosította neki a továbbtanulás lehetőségét, emiatt estin tanul tovább.
Az anyagi helyzet meg ugye majd rendeződik, ha el tud helyezkedni...
Hiába mondom, nem érti meg, hogy szeretem, azt mondja mindig, hogy mit tudok szeretni benne...:(
Örök vita lesz ez köztünk.
Akkor azt mondanám hogy csőőő én leléptem, de csak akkor ha tényleg, komolyan biztos vagyok benne h ő kell nekem és nem fél éve járunk csak.
De tuti h foggal körömmel harcolnék érte. ÉRTE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!