Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 55 éves férfi szeretője...

Egy 55 éves férfi szeretője vagyok és a felesége folyton zaklat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, 5 hónapja vagyok együtt a párommal, aki házas. A felesége ezt megtudta és azóta állandóan hívogat, kinyomozta a mail címemet és durva üzeneteket küldözget. Hogy állíthatnám le ezt a némbert? Fel lehet jelenteni zaklatásért?
2011. jún. 13. 17:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés érdekelne. Előásod nekem mégis? Köszi.

Ugyan nem tőlem kérted,de megtaláltam, mert engem is érdekelt, megosztom veled.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__18..

2011. jún. 14. 07:04
 32/35 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Én is keretem, de nem leltem.
2011. jún. 14. 10:08
 33/35 anonim ***** válasza:
60%

Jó ég, Kérdező!

Figyelj, a "párod" nem a te "párod", hanem a feleségéé.

Az ő férje, nem a tiéd.

Te csak a szeretője vagy.

Te vagy a második, ezt fogadd el.

Te leszel a vesztes ebben a kapcsolatban, mert a feleség akármilyen "némber" is, de Feleség, a szerető meg csak szexpartner.

Ha ezt el tudod viselni, akkor viselned kell a nő zaklatását is.

2011. jún. 14. 11:36
 34/35 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem élj együtt apucival és mosd a szaros gatyáját és nézd végig amikor összeszedi magát reggelenként, mert itt fáj, meg ott, ja és vasalj, főzz mosogass, takaríts, szülj gyereket, neveld őket, járj el dolgozni, mimdjárt megoldódik a problémád, mert nem lesz időd kúrvának lenni és nem kellessz majd apucinak se, mert már nem a kúrvát látja benned, hanem egy lerottyant háziasszonyt és téged is megcsal egy 17 évessel.
2011. dec. 13. 10:05
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
Úristen, mennyi féltékeny, feltehetőleg ronda feleség írt ide, akikből előhoztad a pánikreakciót. Bőven tehet a feleség arról, ha egy kalap sz*r a házassága. Ha pedig nem kell a férjének, akkor talán nem zaklatni kéne egy szeretőt (tényleg, miért nem a férjét zaklatja? elvégre ő csalta meg) hanem szembenézni a problémákkal, meg azzal, hogy szarfej, nem kívánatos, nem jó társaság, vagy épp a problémáikat mind a szőnyeg alá söpri. Ha egy ilyen kiderül, arra zaklatással válaszolni, általános iskola harmadik osztály. Nagyon éretlen, és meglehetősen buta.
2020. júl. 21. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!